21. března 2014

Iluze stá dvacátá

Setkání třetího druhu

[DorkaJ.] [V.]


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Někdy mám sto chutí vzít svůj drahý notebook a mrštit jím do kouta. Nevím proč, ale ve chvílích, kdy odmítá poslušnost, mám dojem, že je to jediný lék. Ach, jak naivní je očekávat od nedokonalého tvora, aby jeho výrobky byly dokonalé. Bláhovost!
A jak se Jim vede? Co říkají na ten mumraj okolo "Dětí revoluce"? Ne, nebojí se, nebude se dnes do toho rýpati více než je třeba. Spíše mne zajímá Jejich názor na to celé okolo. Imaginarius se veškeré politiky vzdává a spíše hledí si toho, aby si lidé odpočinuli a zasnili se. V současnosti je na blog.cz reality až až, nemyslí?

Chtěla bych Jim poděkovat, že Imaginariovi zanechávají Jejich přízeň a nenechávají ho na holičkách. Neb nejhorší na světě by bylo, kdyby kapitán Imaginarius osiřel.

Autor: randis

Vašnostové, dnes budou obrázky dva. I proto, abychom se všichni vyklidnili a přenesli myšlenky jinam.



Odebírají někdo časopis Pevnost? A pamatují si na onen zajímavý film, jenž jsme vyfasovali nedávno? Orfeova píseň. Velice zdařilé a zdařilá je i hudba. Nu, pojďme si poslechnout hudbu, v níž je napětí, děs, tajemství.



Nu, a Jsou u konce čtení. No, nic jiného již nebude. Oni by toho na jednu Iluzi chtěli nějak moc, ne? Ovšem pokud mají návrh, jak zatraktivnit tuto rubriku či cizí, jen se vrhejte a komentujte či pište emailem na ostrakony.

Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:


Tak se mějí. Hezky si snějí a znamenají si vše iluzivní.

Ať žijí, jak se dá!
Jejich tetka Maglaiz

3 komentáře:

  1. Nádherné iluze, na tohle napíšu opravdu ráda. I když to je asi částečně tím, že si zametám před vlastním prahem.Děti revoluce jsou velmi zajímavá záležitost, i když to rozhodně nejde tak, jak by se mi líbilo, a reakce některých jsou velmi... Zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  2. Deti revolúcie? Hmh príde mi trochu prehnané útočiť len na jednu konkrétnu osobu. Kde to celková úroveň niektorých členov AK časom klesla a ak by aj dosiahli jej vylúčenie, čo by bránilo aby ju neprijali znova? To len taká rečnícka otázka, no myslím že by sa sto percentne mohli zamerať na „boj“ o dodržiavanie pravidiel a na obnovenie kladiva.
    Tak a teraz k ilúzii. Stále musím hypnotizovať ten prvý obrázok. Má v sebe niečo, niečo také...zvláštne. Snáď sa mi tú emóciu ktorá z nej vyžaruje, podarí obsiahnuť s relatívne obstojným príspevkom.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Jsem ráda, že se líbí a budu se těšit na Tvůj počin [2]: Už teď se těším na Tvůj příspěvek. Dozajista se ti podaří emoci vykreslit Když se chce, tak jde všechno.

    OdpovědětVymazat