26. března 2014

Photo - Kamenná tvář

Hlasovat v soutěži "Zima nezima" můžete ZDE až do soboty 29. března 2014!
Drazí Snílci,
než se rozhodne, kdo se umístí na stupních vítězů v soutěži, tak nesmíme zapomínat na vaše příspěvky, za které vám moc děkuji a jen pokračujte ve své činnosti.

Photo je tu pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Doufám, že se konečně odhodláte a zašlete mi své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Zdravím do Klubu Snílků!
Rozhodla jsem se zkusit poprvé přispět se svou troškou do... vzducholodi v této rubrice. Svůj obrázek nazvu třeba... Kamenná tvář.
Tyto "obličeje" na patnících jsem si dobře zapamatovala z filmu Maharal, který jsem viděla před mnoha lety v kině. Vůbec jsem ale netušila, že je minimálně jeden z nich opravdový. Myslela jsem, že byly všechny uměle vytvořeny pomocí efektů.
Až dnes při procházce Starým městem jsem si náhodou jednoho všimla při focení osamělého nároží Liliové a Zlaté ulice. Přiznávám, že jsem se ho hrozně lekla.

Přeji hezký zbytek týdne!
Annika


Mějte se a nezapomínejte na Photo...
S pozdravem,

2 komentáře:

  1. Maharal je můj oblíbený film. Já si bohužel nemůžu pravdivosti z filmu ověřovat na vlastní oči, ale i tak je fajn, že to není jen vymyšlené.

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj, Zdeni, když ty ne, tak já zkusím vymlátit soustředěným nátlakem fotky z ostatních.

    OdpovědětVymazat