30. září 2015

Photo - Podzimní kniha

Zdravím Snílci,
minule jsme se na lov čajožroutů nevydali, a tak to dnes napravíme. Tentokrát to budete mít trošku těžší, ale o tom se dozvíte na konci článku.
Podzim je nádherné období plné inspirace, tak vyjděte ven na procházku do lesa nebo třeba do parku a pořádně se kolem sebe rozhlédněte. Věřím, že spatříte skutečné kouzlo podzimních dní a pokusíte se je zachytit...

Photo je tu pro vás, Snílci, kteří rádi fotografujete a zachycujete zajímavé momenty kolem sebe. Máte nějakou zasněnou nebo realistickou fotografii, tak sem s ní. Nemusí být ani aktuální, klidně nějakou vyštrachejte ze svého archivu. Fantazii se meze nekladou. A abych vás trochu motivovala, tak vás za aktivitu odměním lovem čajožrotů.

Tak se nebojte a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.



Jednoho podzimního odpoledne se spojly dvě věci, které na podzimu tolik miluji a tak vznikly tyto variace zátiší mé oblíbené knížky...
Stačilo málo - ručně psaná a vázaná knížečka, kytička barevného lisí, deska dřevěného stolu...a já nemohla odtrhnout oči od toho, co jsem viděla a jak to na mě působilo. Tak jsem vzala do ruky fotoaparát a pokusila se to zachytit.

Illienel





Dnes to nebudete mít vůbec jednoduché, nepoložím vám otázku, ale místo toho dostanete úkol, na jehož splnění budete mít pouze jeden týden. Doufám, že jsem vás právě neodradila, a tak raději půjdeme rovnou k věci.

Vaším úkolem je zachytit na jednu fotografii:

"Čajový okamžik"

Co si pod tímto názvem představíte je pouze na vás. Fantazii se meze nekladou.

- Vyfoťte jednu fotografii na zadané téma a pošlete mi ji na emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo - Čajový okamžik a k fotografii připište nějaký komentář, hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog.

- Tento úkol je za dva čajožrouty!

- Fotografii posílejte do půlnoci 6. října 2015! A příští středu vám tu ukážu všechny vaše fotografie na téma "čajový okamžik".
Vychutnávejte si podzimní čas,
Zdeňka M.

2 komentáře: