23. září 2015

Photo - Knižní svačiny

Drazí Snílci,
jak je vidět, čaj a podzim patří k sobě. Děkuji všem, kteří se zapojili do minulé otázky, kde měli napsat své oblíbené čaje. Směsice je to různorodá - zelené, černé, bylinkové, ovocné čaje nebo třeba čokoládový čaj. Každý si v tom obrovském množství nějaký najde. :-)

A komu zvoním na oslavu kouzelným zvonečkem?

Elizabeth B., Maglaiz, Illienel, Opti-Mystique, Vlasta, Bels, Chat Parisien, Tea, M. Phoenix a Annika.

Naposledy připomínám, že až do 30. září se můžete stále zapojit do photo výzvy na téma Knižní momenty. Inspirujte se napříklat Opťou, která spojila knihy a jídlo, což je skvělá kombinace. I když já dávám přednost knize s čajem.

Photo je tu pro všechny členy klubu, kteří rádi fotografují a zachycují zajímavé momenty kolem sebe. Máte nějakou zasněnou nebo realistickou fotografii, tak sem s ní. Vůbec se nemusíte stydět, pokud není výborné kvality. A abych vás trochu motivovala, tak vás za aktivitu odměním lovem čajožrotů.

Tak se nebojte a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.


Zdravíčko!
Poslední dobou s sebou nějakou tu knížku tahám téměř všude a občas přijde i na to, že ji rovnou vyfotím, ideálně do tohoto projektu. Není to nic uměleckého, spíše takové momentky na znamení toho, že jsem zase našla v sobě chuť číst.
Ať stránky šustí, nejen adminům, tak i Snílkům!

Opti-Mystique

"Vlaková" je z předlouhé cesty do Vysokých Tater (ale Kočičí gen mě zklamal, takže spíše než na knížku se odvolávám na tu cestovní atmosféru!).



"Pracovní" pak ze svačinkové pauzy, kdy jsem na tu půlhodinku mezi křečovitými úsměvy a děláním cheeseburgerů utíkala do Prahy plné magie, sarkazmu a úchyláren prostřednictvím Kladiva na čaroděje - můžu jen doporučit!



A "odpočinková" je pak nejčerstvější, knížku jsem objevila v antikvariátu, když jsem se pídila po nějakém anglickém titulu, abych nevyšla ze cviku. Zaujala mě obálka, taková... no, čajová (čajožrouti z ní musejí být odvaření!), vnitřek je pak červenoknihovnový, sentimentální, tak akorát na zachumlání pod peřinu s hrnkem čaje, třeba tím mým jasmínovým kvetoucím.



Dneska si od otázek odpočineme, takže zase až příští týden.

Mějte se krásně,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Fotky knih s jidlem vzdy vypadaji dobre. :)A cokoladovy caj, co to je? Mela bych to nekdy zkusit.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Lucka! <3 Ohoho, ta čajová knížka vypadá čtivě :3

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Je boží! Voní jako čokoláda, chutná jako čokoláda a ono to není čokoláda!

    OdpovědětVymazat