3. září 2015

Creatio - nová éra

Milí snílci,
coby nová správkyně bych se vám chtěla představit a ukázat vám nový směr našeho letu. Za poslední měsíce se toho v Creatiu moc nestalo, ale já jsem rozhodnutá to změnit. Takže jako kdykoli dřív, vezměte výtvarné potřeby a hurá se do práce!



Mé vnitřní přesvědčení je takové, že tvořit může každý, talent máme všichni a je jen na nás, abychom ho objevovali a probouzeli. A pokud vás to baví, tak to dělejte! Bylo by moc pěkné, kdybychom náš vnitřní talent budili společně, a tak vám nabízím pomocnou ruku: když budete mít zájem, řeknu vám, co se mi na vašem díle líbí a na co se máte zaměřit v dalším vývoji, pokud se chcete učit a zlepšovat. Vy pak zase můžete napsat mně na čem mám pracovat.


Také si myslím, že všichni malíři a kreslíři tvoří i jinak. Pokud jste vážně kreativní snílci, jistě i něco vyrábíte, modelujete, pečete krásné dorty, možná si i šijete oblečení! Nebojte se s námi sdílet i takovéto věci! Pěkně to nafoťte a podělte se o svou radost ;)

Samozřejmě se může stát, že se ve svém tvoření dostanete do mrtvého bodu. Prostě najednou nevíte, co a jak dál. Podle mě se to stává čas od času každému. Já bych vám chtěla i v takovou chvíli podat pomocnou ruku. Můžete problém zkusit popsat do komentářů a já vám zkusím poradit, pokud budu moct :)

Moc a moc se těším na vaše dílka. Nebojte se, pošlete je jako obvykle na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu napište Creatio. Můžete krátce svou práci popsat, říct co vás k tomu vedlo a podobně. Samozřejmě dejte vědět, jestli máte zájem o rady :)

Mějte se kouzelně a za týden se na vás zase budu těšit :)

Myshoolka

3 komentáře:

  1. Možná bych mohla poslat něco z Destrukčního deníku... Případně až budu něco vyrábět na maškarní. Případně něco z hodin výtvarky, kam jsem se nedobrovolně přihlásila. Neb tak nějak.
    Vítr do plachet!

    OdpovědětVymazat
  2. Lajk :) Těším se, kam to povede.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych mohla ukázat ušité lístky... ale  nevím v jaké kvalitě se to vyfotí. Kresby mám momentálně všechny rozpracované

    OdpovědětVymazat