11. září 2013

Photo - soutěžní klání

Kdo vyjde z arény jako vítěz?
Zdravím Snílci!
Tak a máme tu velký den. 3. července jsem vyhlásila fotografickou soutěž, do které jste mohli zaslat dílka na téma "Letní snění". Úzávěrka byla 4. září. Soutěž jsem nijak nelimitovala, ale nějak jsem doufala, že se jí zůčastníte ve větším počtu.
Za celé dva měsíce mi totiž dorazily jen dvě fotografie, za což jsem ráda, jelikož to dlouho vypadalo, že se budu moci jít zahrabat. Chápu, že cena pro vítěze jsou jen knižní záložky a dva magnetky, přesto jsem doufala, že to dopadne jinak.

No nic, máme tu dva odvážlivce, kteří se soutěže zúčastnili, a tak mezi nimi proběhne klání, i když jen na oko. Bylo by nespravedlivé, kdyby měl být oceněn jen jeden, proto příští týden sice vyhlásím vítěze, o kterém svým hlasováním rozhodnete, ale odměněni za statečost budou oba.

1) Slunce v trávě
Gura-chan
Ačkoliv je to úplně obyčejná fotka, z nějakého důvodu ji mám moc ráda. Vyfotila jsem ji jedno ráno, kdy slunce teprve vycházelo. Já zrovna procházela pěšinou a obdivovala jsem tuhle louku. Nejen v dálce ale i docela blízko u mě ji zakrývala nízká mlha a právě vyšlé slunce jí dodalo neuvěřitelný jas. Okamžitě jsem hmátla po mobilu abych si ten jedinečný okamžik navždy zachovala. Je to pořád jen Sluce v trávě, ale i po téměř roce na mě tato fotografie stále mocně působí.

2) Květinové snění
Vivienne
Fotka je pořízena v Čimelicích, kde se konala výstava květin.
Květiny až jsou běžnou součástí životů většiny z nás já v nich stále spatřuji kouzlo a velkou inspiraci pro kresbu, focení i literární tvorbu.
Nechme víčka poklesnout a vstupme do květinové obětí , ať náš naše sny mohou zavést do neznámých krajin…


V anketě tedy můžete hlasovat o pomyslného vítěze, který se zpíše do síně slávy.

Mějte se krásně a naviděnou příští týden.
S pozdravem,
Zdeňka M.

9 komentářů:

  1. Líbí se mi obě dvě fotografie... Bude to těžké rozhodování

    OdpovědětVymazat
  2. Nemohu se rozhodnout!Ententýky, dva špendlíky čert vyletěl z elektriky, bez klobouku, bos narazil si nos. Ať je to ten nebo ten, plácneme ho koštětem. Mým vítězem je (cenzurováno).

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já se omlouvám že otravuju, ale v seznamu členů jsem si čistě náhodou našla, že jsem členem ale přitom jsem přijala nebyla... dokáže mi to prosím vysvětlit?  

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Ty jsi přijatá byla. Ve 26. vzducholodi (http://libere.blog.cz/1306/dvacata-sesta-vzducholod-se-snilky) byla u tebe anketa a v ní byla většina pro, takže členem jdi. Doufám, že to vysvětluji správně.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Jak říká Zdeňka, byla jsi přijata v anketě. Chmm, tady jde vidět, jak nováčci sledují klub a cení si svého přijetí

    OdpovědětVymazat
  6. Po dlouhém přemíšlení jsem zvolila ten první obrázek... je takový teploučký, hravý a snový.... :)

    OdpovědětVymazat
  7. No jo, no, jsem krapet roztržitější a nějakým podivným způsobem mi to bylo špatně mozkem přeloženo. Ok, moje chyba

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásne vidieť veselé Slniečko v tieto posledné letné dni striedajúce sa s upršanými :)

    OdpovědětVymazat