5. září 2013

Creatio - Kytice pro učitelku od Antitalenta

Kytice mohou být různé...záleží jen na fantazii...


Drazí Snílci,
opět jsme se tu sešli, abych vám ukázala nějaké výtvarné dílo a tentokrát jde o něco speciálního od naší tetky Maglaiz. Jen nevím, zda by z takové kytice měla paní učitelka radost... :-) Co to takhle zkusit v pololetí? Přineste jí takovouhle pěknou kytičku za vysvěčení. :-D A nebojte, nevidíte dvakrát, to jen se můžete přesvědčit, jaký může být rozdíl v naskenovaném a vyfoceném obrazu.

Pokud byste se i vy chtěli pochlubit svými výtvory, tak to mi je zašlete na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog). Zapojit se může každý člen klubu s libovolným počtem výtvorů... Fantazii se meze nekladou.

Drahouškové, víte vůbec, že jste mi nepřipomněli čtvrtletní odměňování za věrnost Creatiu? Za období leden až březen byla odměněna Maglaiz (více ZDE), ale za duben až červen nikdo. Já na to na začátku července úplně zapomněla a vy nic neřeknete.
Takže to udělám tak, že 3. října (kdy bych měla vybrat z červenec až září) budu losovat z období duben až září hned dva šťastlivce. Snad jsem to vysvětlila smysluplně a vy nebudete mít nic proti tomu. Jinak se nebojte ozvat v komentářích.


Zdravím!
Zasílám opět další výkřik antitelenta. V počítačově upravené verzi i normální naskenované.

S pozdravem
tetka Maglaiz

P.S. Ano, jsou to chlupaté ponožky.



Kdopak mi zašle své dílko do Creatia? Překvapte nás všechny, ale hlavně tvořte...nebo budu zlá!
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

3 komentáře: