2. září 2013

Kontrola čtrnáctá

Tak vás všechny zdravím s prvním Repetitiem pod mou taktovkou. Nikdo se mi nepřihlásil, takže tuhle část mohu vynechat. Blogů taky nebude moc, v podstatě si to rozdělím na tři části. Z minula si posvítím na neaktivní blogy a blogy, které neprošly a měly se napravit. A nakonec si vyberu jeden náhodný blog.


Neaktivní blogy
Jaaja a Marless mají stále poslední článek z loňského října, je čas se s nimi rozloučit.
Mil má poslední článek starší než rok, takže je bohužel taky mimo.
Myshoolka se také nenapravila, vlastně jsem ji ani neobjevila v seznamu členů.
Neferet a Lanevra se také neozvaly, budeme jim muset zamávat.
Pan Unáhlený... No, tady vidím jen spoustu teček, takže je asi taky venku.


(Ne)napravené blogy
1) Vivianne - http://wolfsdream.blog.cz/ - VENKU
Tady není moc co řešit. Autorka nevydala žádný další článek a za měsíc nenapravila vůbec nic. Rubrika Vlci je stále na svém místě, marně hledám ozdrojované obrázky. Článek o Bídnících, které zbožňuju, ti u mě mohl vysloužit malé plus. Smůla. Nemyslím, že výrazy jako OTP patří k něčemu takovému... Nedošlo k žádné nápravě a mně nezbývá než tě vymazat ze seznamu členů.

2) Tai Todd (Tabitha) - http://tesska.blog.cz/ - VENKU
Tady už přibyly nějaké články od poslední kontroly a já chtěla blog projet ještě jednou. Ale narazila jsem na nejnovější článek a co na mě vybaflo? Neozdrojovaný obrázek. Naši ikonku v menu stále máš, vypadá to, že nezapomínáš na existenci klubu. Bohužel ale budeš muset ven, i když jsi Snílek. Porušuješ nejen naše pravidla (to třetí), ale i zákony, a to opravdu není dobrá vizitka, ať už píšeš jakkoliv.

3) Roronoa - http://kiss-me-goodbye.blog.cz/ - VENKU
Zde ti byly vytýkány odkazy a obrázky s příliš krátkým textem, stejně jako všeobecně hodně krátké články. Od poslední kontroly přibylo celkem dost článků a mně stačilo podívat se na ně a hledat snahu. Básnička, fajn. Ale už to jede. 21. srpna obrázek a jedna věta. 14. srpna celkem dlouhý článek, budiž... Ale ouvej, on tak dlouhý není, ten dojem dělají často zalamované odstavce. Další dlouhý článek je pro mě úvaha o ničem a zrovna snílkovská mi tedy nepřipadá. Respektuji to, je to tvůj blog, ale podle mě se to k nám nehodí. Řečeno stručně, nenašla jsem nic, co by říkalo, že chceš dál patřit k nám. Kromě té jedné básničky, ale ta tě nezachrání.

4) Lirael - http://bluewriting.blog.cz/ - VENKU
Poslední článek je docela starý, ale tetička Maglaiz ti spolu s Berenikou vytýkaly pouze zdroje. Čas hledat změnu... U starých článků se nic nezměnilo, nové nejsou. Takže se s tebou budu muset rozloučit také.

5) Lennie - http://lennie-heroin.blog.cz/ - VENKU
Tady není moc co řešit. Vytýkán ti byl hlavně realismus, ten trvá a odvolání nepřišlo. Další vyškrtnutý ze seznamu členů.

Náhodná kontrola
Baretka - http://baretka.blogspot.cz/ - PROŠLA
Záhlaví blogu mi připadalo trochu moc realistické na Snílka. Ale o majiteli blogu nevypovídá jen záhlaví, takže jsem pokrčila rameny a prohlížela dál. Žádné menu s rubrikami nebo informace o autorovi se mi neukázaly, brala jsem to tedy článek po článku. Jak jsem tak jela dolů po stránce, vykoukl na mě archiv. Prohlédla jsem všechny články, které byly na hlavní stránce. Na můj vkus trochu moc používáš smajlíky, ale je to tvé osobní vyjádření a viděla jsem už i horší. Nehrozí, že by články byly příliš krátké a fotky málo okomentované, za to chválím. Dobře, těm článkům nemám co vytknout. A archiv? No, ten už jen tak projedu... Zastavila jsem se u ledna 2013. Články nejsou zbytečně krátké, obrázky máš ozdrojované. Myslím, že nemá smysl se v tom dál rýpat. Můžeš vesele letět dál.

Všichni, kteří se nenapravili, jdou ven, odvolání mohu zvážit, ale prosím na e-mail. Přestali jste se bát, co si lidé o vašem blogu myslí? Prosím, prosím, přihlaste se dřív, než náhodně dokontroluji každého člena (to se snad nestane). Informace k sebeobětování ZDE.

2 komentáře:

  1. Ahoj. Chci jen poprosit o vymazání ze seznamu členů. Není to nic proti klubu, prostě jen ruším blog a dávám si pauzu. Kdoví, třeba se ještě někdy přihlásím! :)Díky

    OdpovědětVymazat