26. září 2013

Creatio - Uzavřená

Uzavřeno v tichosti času...


Drazí Snílci,
týden uběhl jako voda a opět vám mohu ukázat některé z vašich výtvarných děl, za což vám děkuji a jen posílejte dále. Ať se tu neflákám a každý čtvrtek se tady můžeme sejít na pokoukáníčku. :-)

Creatio je určené pro všechny Snílky (členy Klubu Snílků), kteří rádi kreslí, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními.
Pokud se k tomuto kroku odhodláte, tak to, prosím, učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Zdravíčko,
včera jsem opět po dlouhé době popadla pero a pastelky a vzniklo tohle. Dělím se s vámi o svou prapodivně podzimní náladu a přeju krásný začátek podzimu.

Název: Uzavřená
Technika: kresba (pastelky, pero)
Formát: A4
Autor: Livien
Blog: lasting.blog.cz


Kdopak mi zašle svůj výtvor do Creatia? Překvapte nás všechny, ale hlavně tvořte...nebo budu zlá! Tak šup, honem posílejte!
Příští týden nás čeká další mezičas, tentokrát za období duben až září a odměněni nějakou drobností budou hned dva Snílci, kterým bylo v tomto období zveřejněno dílko. Snad vás to motivuje, abyste pravidelně a hojně přispívali.
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

5 komentářů:

  1. už jsem obdivovala na blogu, je to moc krásné

    OdpovědětVymazat
  2. To chtělo notnou dávku trpělivosti. Hmmm - uznale kývám hlavou.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu velmi krásné! Ten obrázek má svou vlastní atmosféru, co ž je skvělé a je vyveden do detailů, které působí prostě nádherně! Velmi povedené...

    OdpovědětVymazat
  4. To je boží :) ,, Občas mě štve, že vše kreslim tak realisticky.. protože tohle je něco úplně jinýho a strašně se mi to líbí .. ale bohužel, každej má svůj styl :)

    OdpovědětVymazat