27. září 2013

Iluze devadesátá šestá

Volání rodu



Dobrý večer,
první týden semestru za mnou, dalších asi dvanáct přede mnou. A jak to tak vypadá, tak dosti krušných týdnů. Nu, dali jsme se na boj, tak tedy perme se jako o život.

Autor/ka: chasestone

Na můj vkus až moc krve, ale když se to tak nabízelo a zrovna k tomu začala hrát příhodná hudba, tak proč to nezneužít do Imaginaria, že. Mimochodem neuvažoval někdo z Vás nad napsáním jakési fanfiction na téma Imaginarius, ale nezúčastnil se soutěže? Pokud je mezi Vámi takový Snílek, zajímalo by mne, pročpak nezaslal své dílo a zda by jej even-tu-elně nechtěl napsat a uveřejnit nyní. Co Vy na to?

Jaká mi tak asi mohla k tomuto obrázku hrát hudba? Nu, už snad nikoho nepřekvapím, když řeknu zkratku TSfH. Nebo by se někdo takový našel?



Tuto skladbu miluji pro její dokonalou dramatičnost. Ta gradace až k samotnému finiši. Ty bubny! Ten chorál! Omluvte mě, jdu se rozplynout jinam. Tjada, tjada, tjadádada, tjada, tjada, tjadádada...


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

VYZÝVÁM SOUTĚŽÍCÍ VE VELKÉM KLÁNÍ KAPITÁNA IMAGINARIA, ABY ZASLALI NA E-MAIL MAGLAIZ91@GMAIL.COM SVÉ POŠTOVNÍ ADRESY DO KONCE TOHOTO MĚSÍCE, POKUD TAKTO NEUČINNÍ, PROPADÁ VÝHRA KLUBU SNÍLKŮ.

Co teď? Vy si dejte deli, já si dám horký čaj, pyžamo a teplou postel. Dobrou noc.

Snění zdar a cyprealismu zvlášť!
Vaše tetka Maglaiz

1 komentář:

  1. ó, tu skladbu miluji oni mají vůbec výbornou inspirativní hudbu.

    OdpovědětVymazat