4. září 2013

Photo - Hůl

Zdravím Snílci,
Začal nový školní rok a další Photo se vám představuje... Jak si užíváte návrat do školních lavic? Už jste se stačili aklimatizovat, nebo jste myšlenkami ještě stále na prázdninách?
Doufám, že na Photo nezanevřete a budete dál poctivě zasílat svá dílka. Inspirace se skrývá všude kolem nás, tak neváhejte ji čapnout za pačesy a něco vyfotit. Kdo by se chtěl pochlubit se svými fotkami, tak ať neváhá a posílá je na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a připojte název a popis fotografie (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog)?

A ještě naposledy připomínám probíhající fotografickou soutěž - kde máte za úkol vyfotit něco na téma "Letní snění". Čas máte už jen do 4. září, zůčastnit se může každý člen klubu a vítěz bude pouze jeden. Více se dozvíte na Photo - Soutěž.


Tak zase posílám něco do Phota :)
Doufám, že přijmete: Jeden velký sen, v němž jsem na vrcholu
"Někdy za to bývám shazována, ponižována, podceňována... ale tomu, kdo to tvrdí hrdě řeknu It´s my life!"
Dell Folchart


Photo je tu pro vás, můžete posílat jakékoliv fotografie, na motivu či počtu nezáleží. Přispívat může každý člen klubu kolikrát chce. Žádná omezení nejsou, tak popusťte uzdu fantazii a čiňte se...
Mějte se krásně a užívete si podzim,
Zdeňka M.

5 komentářů:

  1. Je pravdou, že mažoretky bývaly za komunismu něco jako obdoba dnešních barbie. Je to nálepka, které se už tato skupina nezbaví. Na jednu stranu tuto nálepku chápu, ale na druhou stranu, proč člověka hned házet do škatulky, že?Sama nemám ráda, když mne někdo škatulkuje.Mimochodem naopak ony slečny obdivuji, že jsou schopné takto žonglovat. Nu, jako každý kejklíř, i ony by si zasloužily obdiv.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: S nálepkama je potíž, já jsem třebas bývala Pionýr.

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Kdepak, přece Pionýr jako ti Pionýři, taková ta populární věc s červenejma šátkama. Já měla vždycky modrej.

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Samozřejmě vím, co to bylo, jen jsem si neodpustila ten nejapný žert. Máma to "nedotáhla výš" než na jiskřičku, když dosáhla pionýra, po dvou dnech jí vzali šátek.

    OdpovědětVymazat