19. září 2013

Creatio - I just think we could be friends...

Creatio je tu pro všechny Snílky, kteří neradi odkládají tužky a štětce...


Zdravím Snílci,
jak snášíte začátek podzimu a hlavně září, které je pro většinu z nás počátkem školy? Stačíte kromě učení ještě něco tvořit? Jak často usedáte k blogu s tužkou nebo se štětcem v ruce? Nebo raději vytváříte své kresby na tabletu?

Zapojit do Creatia se může každý člen klubu s libovolným počtem výtvorů. Stáří díla nebo jeho téma není ničím omezeno, takže můžete zaslat opravdu cokoliv. Hlavně už konečně seberte odvahu a posílejte, Creatio je tu jen pro vás. Ukažte všem co ve vás je!
Pochlubit se se svými výtvory můžete tak, že je pošlete na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Ahoj :)
Název: I just think we could be friends...
Posílám nově vytvořené dílko, které jsem vytvořila asi předevčírem, v naprosté podivnosti a náladě. Je na něm vlčice, se kterou mluví její zlá stránka, která je výjevem z mého snu. Někomu může dojít, že ta vlčice jsem já, ale to je okrajové =D Zlá stránka chce zpět k vlčici, ale to už jí nechce přijmout. Malováno akvarelkami, kvalita by špatná být neměla :)

Díky,
Scarity z blogu windshades.blog.cz


(Pro zvětšení obr. stačí jen na něj kliknout.)

Kdopak mi zašle své dílko do Creatia? Překvapte všechny Snílky, ale hlavně tvořte...nebo budu zlá! Tak šup, honem posílejte!
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Tablat nevlastním, a tak si Antitalent vystačí s tužkou, pastelkami, vodovkami, giacondami a temperami.Komentář k obrázku a jeho popisu: Bez zlé stránky bychom nevěděli, co je dobro a co je správné. Neodvrhovat, přijmout a učit se od ní, toť můj názor a rada. Dokud nebude přijato vše, co tvoří danou bytost, pak v případě onom bude stále ta osoba nešťastná.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně se mi ten obrázek líbí, stejně jako jeho myšlenka. Poklona :)

    OdpovědětVymazat