13. září 2013

Iluze devadesátá čtvrtá

Vřava války utichla.


Zdravíčko!
Jak říkává Opti-Mystique. Dnes si pojďme oddychnout od rebelantství, válečná pole nezaplála naposled, ovšem je i třeba se po boji občerstvit. Jak se občerstvíte Vy či Vaše postavy?

Písně, které Vám dnes představím, mne posadily na zadek svou lehkostí a pozitivním nábojem. A řekla jsem si, že tyhle krasotinky prostě musíte slyšet, i kdybyste mne za ně pak ukamenovali, že jsou brakem pro Vaše ctěná ouška. Zaposlouchejte se do pozoruhodných tónů.



Nu? Co na ně říkáte? Majzla se Maglaiz a přišla o hudební hluch? Jen tvrdě do mé osoby!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Pokud by se cokoliv porouchalo na tomto článku či ohledně výběru hudby a obrázku, vězte, že to není vina rozmilé Maglaiz, ale jedná se o úklady zločinného Pátku toho jména třináctého. A propos! Jak jste ho přežili? Byly katastrofy? Podělte se!

VYZÝVÁM SOUTĚŽÍCÍ VE VELKÉM KLÁNÍ KAPITÁNA IMAGINARIA A ZVLÁŠTĚ VÍTĚZKU VIVIENNE, ABY ZASLALI NA E-MAIL MAGLAIZ91@GMAIL.COM SVÉ POŠTOVNÍ ADRESY DO KONCE TOHOTO MĚSÍCE, POKUD TAKTO NEUČINNÍ, PROPADÁ VÝHRA KLUBU SNÍLKŮ.


Žert, samozřejmě že nepropadá, ale ošidíte se o ni i tak. Jelikož Maglaiz nebude myslet věčně na Vaše věci, musí myslet také na ty své.

Panečku! To je hodin, to je hodin. Budu se s Vámi muset rozloučit a příští týden zase na starém známém místě.


Snění zdar a cyprealismu zvlášť
Vaše tetka Maglaiz

5 komentářů:

  1. Kouzelné téma, kouzelná melodie.. ach to pokušení, oživit svou blogovou říši..
    Chtěla bych se zeptat, zda, když z blogu na měsíc - dva odejdu, jestli budu z Klubu Snílků vyhozená, či jak toto celé procesí probíhá?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: No, mám pocit, že to je podle Repetitia. Když tě nachytám neaktivní, bude měsíc na opravu. Ale pokud je jistý návrat k blogu, nic by se nedělo, pokud by si blog i po pauze udržel úroveň a návrat by se uskutečnil... A pokud bychom o tom tak nějak věděli.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Jak řekla Anne Eyre. Každopádně věřím, že Luné bude pořád držet laťku. A copak, že se Luné stahuje? Děje se něco?

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Děkuji mnohokrát :)[3]: V blogovém světě nejspíš zůstanu. Nu.. děje se souhvězdí věcí, které potřebují veškerou mou pozornost a navíc ještě krize osobnosti. Ale všechno se spraví a já budu ráda, zda budu moci znovu nastoupit na Snílkovskou palubu :)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Příznivý vítr na moři reality

    OdpovědětVymazat