20. září 2013

Iluze devadesátá pátá

Cítíš ten strach?

[Dragita] [V.]


Zdravím drahé snílkovstvo!
Jak se Vám daří? Za chvíli máte měsíc školy za sebou. Může Vás těšit, že já teprve ten první měsíc mám před sebou.

Minule jsme se uvolnili, což asi bylo špatně, jelikož se ani jeden Snílek nehodlal unést na vlnách řeky Fantazie. Pročpak? Špatná hudba? Špatné téma? Nu, nezaobírejme se již minulostí. Pojďme si říci, jaká je ta dnešní Iluze.


Doufám, že tyto obrázky jsou pro Vás dosti dramatické a motivující k otmu, něco napsat a poslat drahé Maglaiz. Uděláte tím hned několik dobrodinní. 1) Nebudete zbytečně ztrácet čas, ale tvůrčím způsobem ho využijete (lepší než hrát hry), 2) budete mít z toho dobrý pocit, 3) uděláte tím radost Maglaiz, 4) uděláte tím radost dalším čtenářům.

A abych nezapomněla, za září odměním jednoho přispěvatele překvapením. Kdo jím bude? To nechám na random.org. Čím více příspěvků, tím větší budete mít šanci. Vítěze vyhlásím první říjnovou Iluzi, takže máte ještě nějaký čas stvořit pár Iluzí. Hodně zdaru!

Málem bych zapomněla na hudbu a přitom byla tím prvním, čím jsem začala při vymýšlení dnešní Iluze. Ano, opět jedna epická. Příjemná, dramatická a přitom jemná.


Netuším proč, ale něčím mi onen muž na fotografii ve videu připomíná Doctora Who. Dovoluji si soudit, že to není nějaký fanart Doctora. Sledujete vůbec Doctora Who? Sice je to nejapný dotaz, ale již jsem se setkala s lidmi, kteří ani tento sci-fi fenomén nezaznamenali.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

VYZÝVÁM SOUTĚŽÍCÍ VE VELKÉM KLÁNÍ KAPITÁNA IMAGINARIA, ABY ZASLALI NA E-MAIL MAGLAIZ91@GMAIL.COM SVÉ POŠTOVNÍ ADRESY DO KONCE TOHOTO MĚSÍCE, POKUD TAKTO NEUČINNÍ, PROPADÁ VÝHRA KLUBU SNÍLKŮ.

Dnes už to není žert, jelikož na první výzvu se ozvaly jen dvě osoby. Beru to tak, že ostatní nemají chuť dostat za svou snahu odměnu. Odmítám možnost, že daní účastníci přestali sledovat blog klubu.

A co teď? Jsme na konci. Budeme se loučit.

Snění zdar a cyprealismu zvlášť!
Vaše tetka Maglaiz

3 komentáře:

  1. ten první obrázek mi hodně líbí, určitě něco stvořím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doctor Who se mi líbil, jen jsem koukala na novější verzi a jen asi deset dílů. Možná časem kouknu na zbytek

    OdpovědětVymazat