23. června 2013

Velký Snílkovský Sraz 2013

Mí drazí Snílci,
jelikož minule nám to nevyšlo, chystáme Vé-eS-eS (aneb Velký Snílkovský Sraz) na letošní prázdniny. Znovu se uskuteční v Praze. Kvůli Snílkům z větší dálky a Snílkům, kteří pracují, bude v sobotu. A další upřesnění? To bude na vás!

Vzhledem k vcelku nízké účasti (8 lidí) na minulém ročníku jsme se rozhodli, že vás nenecháme přijít samotné. Tentokrát tedy VSS není pouze pro členy KS, ale i pro jejich přátele. U pozvaných ale dbejte na to, že přestože mohou přijít, je důležité, aby si s námi rozumněli. Mezi jedno z hlavních Snílkovských témat patří například blogy a pro někoho, kdo netuší, že existují, by naše komunita mohla být napoprvé příliš velkým soustem. Pokud někdo dělá chyby v každém druhém slově nebo nemá doma od konce základní školy jedinou tužku, také si nás příliš neoblíbí. Zván je tedy shrnuto podtrženo kdokoli, kdo má jako doprovod jednoho ze členů KS, který jej uzná za vhodného adepta pro naši společnost.

Pokud jste mladší osmnácti let, vezměte s sebou rodiče. Mohou se posadit kousek od nás v některé z kaváren, popř. v parku, sledovat své ratolesti a budete mít větší šanci, že vás s námi někam pustí, pokud zapůsobíme alespoň trochu důvěryhodně.

Také si rozmyslete, zda byste stáli o placky KS (či něco podobného).

Ale nyní již k datu a místu. Na výběr máme soboty:
13.7., 20.7., 27.7., 3.8., 10.8., 17.8. a 24.8.

(Hlasovat můžete pouze jednou, ale pro VÍCE odpovědí. Zaškrtněte všechna data, které se vám hodí!)

První a poslední prázdninové soboty nepočítám, protože ty už má většina z nás studentů naplánované a kdo ne, ten si bude nejspíš první prázdninový víkend užívat o samotě se zmrzlinou a internetem a poslední s přípravami do školy.

A místa? Pokud by bylo venku krásně, mohli bychom se sejít v některém z parků (návrhy jsou na vás!), ale s blízkostí kavárny/čajovny, kde bychom si v případě větší účasti mohli zamluvit teplé místečko u krbu. V roce 2011 jsme se sešli pod Petřínem a poté zamířili do jedné kavárny U Vojtěcha. Co tentokrát?

28 komentářů:

  1. Místo nechávám na ostatních v pražských podnicích se nevyznám.

    OdpovědětVymazat
  2. data, brouku... datumy, to by tě z litery hnali
    uvidíme, ta Praha zní nadějně

    OdpovědětVymazat
  3. Beru tři srpnová data, červenec je asi stěhování, týden jiný sraz, 5 dní (20. až 25. 8.) jsem pak u kamarádky na chatě... Kdybych dorazila bez dozoru, vadilo by to (poznámka: Je mi pod 18)?

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Ach, děkuji za upozornění. Je skoro půlnoc, na to mohu tu chybku svést![3]: Samozřejmě, že to nevadí, mnohým ještě osmnáct nebylo. Tady jde spíš o rodiče, kteří své ratolesti kupříkladu ještě nikdy mezi zcela cizí skupinu lidí nepustili a tak se o ně bojí.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Niekedy nie su ani samotni rodicia osemnast, oder?

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, s rodičema to už máme ozkoušený, že Bereniko.
    Snad se mi podaří je ukecat i letos (pokud vyjde datum).

    OdpovědětVymazat
  7. no zatím se mi líbí to posledí datum to bych nic nemusela mít v plánu

    OdpovědětVymazat
  8. Na sraz mi jako místo přijde velmi vhodná čajovna U Džoudyho, kde se kdysi křtily i Pohádky pro Kulíšky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud účast rodičů není povinná, tak bych mohla i dorazit! :)) Hlasovala jsem pro poslední červencové a 17. srpna, jelikož jinak jsem na matematicko-fyzikálním táboře (pokud mě teda vezmou )V Praze se nevyznám a je mi jedno, kam půjdeme

    OdpovědětVymazat
  10. No ne, tohle by mi možná i mohlo vyjít Uvidím podle vybraného data... Kam by se šlo je mi jedno, v Praze se zrovna moc nevyznám

    OdpovědětVymazat
  11. Tak... v mých dvanácti letech asi nebudou rodiče zrovna šťastní, když jim řeknu, že chci jet na sraz klubu o kterém oni ani neví :P Oni nevědí ani adresu blogu, So... u mě by to asi nešlo

    OdpovědětVymazat
  12. [4]: Máma mě pustila na chatu sakra daleko od civilizace s blázny z hocz.org na týden, věk účastníků cca od 14 do 40. Takže... Pohoda. Ale při mojí schopnosti trefit v Praze z bodu A do bodu B si asi vyžádám vyzvednutí na Hl. nádraží nebo si seženu pražácký doprovod...

    OdpovědětVymazat
  13. [6]:: Doufám, že ano! Nemůžeš na dalším ročníku chybět. Moji rodiče se tentokrát nezúčastní, ale třeba tě už tvoji s námi pustí.[8]:: Konečně někdo, kdo něco navrhuje! Stránky čajovny vypadají dobře. Nevíš přibližně, za kolik se dá zamluvit místo nebo zda je to nutné? Asi se jen na jejich stránkách špatně orientuji, ale nemohu to najít.+ Není blízko nějaký park nebo něco, kde bychom se mohli "zabydlet" přes den, kdyby bylo hezky?[10]:: Ta rozhodně povinná není![12]:: Scarity, pokud bys opravdu chtěla, tak se to dá nějak domluvit. Mohou se k nám připojit a třeba se jim v naší společnosti bude líbit nebo si vyberou v čajovně jiný stůl a budou si užívat vlastní program a přitom sledovat, co my. Jinak se také můžeš domluvit s někým z tvého okolí, kdo by tvé rodiče poznal, popovídal si s nimi a zaručil se za tvé bezpečí. Případná telefonická domluva s nimi by také byla samozřejmostí. Kdybys chtěla, napiš mi e-mail a třeba se nám to podaří nějak uhrát.[13]:: Vidíš, já jezdila vždycky do Prahy za Venom a dalšími "na tajňačku." Teď už, naštěstí, mám větší volnost.Věřím, že nebudeš sama, kdo bude potřebovat vyzvednout, to se ale domluví až s konečným místem a datem, tj. v příštím článku v této rubrice.

    OdpovědětVymazat
  14. Já můžu furt krom 3.8 To mám zrovna Advik Teda.... taky záleží na tom zda budu přijata nebo ne Jinak, míst na srazy mám zásobu

    OdpovědětVymazat
  15. [15]: Zásoba míst na srazy? *Yatta!* Tak povídej, povídej!

    OdpovědětVymazat
  16. ráda dorazím, snad se shodne nějaký termín, kdy zrovna mohu. a placky mi připadají jako pěkný nápad
    a sice jsem pražačka, ale žádné úžasně vhodné místo k setkání  mě nenapadá...

    OdpovědětVymazat
  17. Praha... Ufff... Praha. Uvidíme, co se dá dělat. Podle toho, jaké přijde nakonec datum a jestli se mi do toho nějak nevrhne brigáda nebo něco podobného :)
    Ale rozhodně bych chtěla být dostatečně akční a jet!

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych přišla... ale rodiče s sebou fakt brát nebudu. Vadilo by, kdybych přišla sama? Já prostě cestuju sama a ráda bych přišla ale s rodiči fakt nikam nejdu.

    OdpovědětVymazat
  19. [16]:Třeba jako parky.... většinou chodíme do stromovky nebo na vyšehrad Jsou tam báječný piknikový místa Co se týče čajek tak znám třeba shangri-lu, nebo U Mamadua..... v té druhé dávají zadarmo i dortííík *w* Teda... když jsem tam byla posledně tak ho tam dávali

    OdpovědětVymazat
  20. Já můžu jen dvě soboty, jinak jsem v práci (ano, pracovní víkendy jsou mor a nejradši bych je zakázala...) a ke konci srpna už jsem na dovolené mimo civilizaci...
    Čajovna U Džoudyho je docela fajn, jak psala Monica Otmili, ale nevím, jestli je poblíž nějaký park, v tom našem slavném velkoměstě jen pracuju, takže se tam taky zas tak extra nevyznám... Nicméně v případě potřeby bych mohla někoho vyzvednout; dojít na místo určení už zvládnu   

    OdpovědětVymazat
  21. Maglaizíček čeká na rozhodnutí většiny, dle ní si pak bude dělat místo v diáři. Aneb šťstni ti, kdož sehnali brigádu, mají aspoň volbu omezenu. Takovýhle výběr není nic pro váhavce jako je Maglaizíček.

    OdpovědětVymazat
  22. juhůůůů, snad mi to vyjde a snad mě nely najde

    OdpovědětVymazat
  23. Monica Otmili, Nel-ly, Wulfi, Temnářka. Tolik jich patří ke Snílkům?! Tak to se tam můžu vpašovat. XD
    To tam mezi vámi budu ten správný typ exota.

    OdpovědětVymazat
  24. BTW na Václaváku je jedno pěkné a levné místo a pak u Národní třídy Krásné ztráty.

    OdpovědětVymazat
  25. Ah! Maglaizíček zapomněla na podstatnou věc: Chce placku!

    OdpovědětVymazat
  26. Taky jsem zapomněla dodat, že placka by byla rozhodně moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  27. [19]: Ovšemže nevadilo. Jak už jsem říkala, možnost vzít rodiče je především pro ty, kteří by se o své ratolesti báli natolik, že by je nepustili samotné.[21]: Pokud bys měla čas 27.7., vyzvednutí Snílků na Florenci nebo Hlavním nádraží by se hodilo.

    OdpovědětVymazat