20. června 2013

Creatio - Soutěžní klání

Kdo se zapíše do dvorany slávy? Jaký výtvor je nejvíce snílkovský?


Zdravím Snílci,
dneska máme speciální Creatio, protože nadešel čas uzavřít soutěž a začít hlasovat o jednoho vítěze, který si vyberou jeden knižní balíček:
balíček č. 1 (Legendy mladé Libuše /Evžen Vítovský/ + Soví zpěv /Iva Procházková/ + několik záložek)
balíček č. 2 ( Věk magie: Bájná pečeť /Bernd Perplies/ + několik záložek)
balíček č. 3 (Drakobijci 6 + Vetřelci: Hon na Vetřelce /Robert Sheckley/ + několik záložek)


Soutěž započala 17. ledna, od kdy jste mi mohli na klubový email klub.snilku@email.cz zasílat svá soutěžní dílka a kde se mi sešlo sedm následujících výtvorů, za což bych chtěla poděkovat každému soutěžícímu, že sebral odvahu a odeslal své dílo.
16. června jsem soutěž ukončila a dneškem začíná klání o jednoho vítěze, který dostane jednu z cen. Nebudu zdržovat, hlasujte pro svého favorita, 4. července se podíváme, kdo zvítězil...

1) Any
"Keď sa na seba pozrie" (maľba akvarelom)
V skutočnosti je to vytvorené pre jedno žieňa, ktoré zatúžilo mať svoju snílkovskú podobu farbami vsiaknutú do papiera.


2) Opti-Mystique
Snad se pánové neurazí, že jsem pro své dílko využila postavu něžnějšího pohlaví ^○^ Nebylo tím myšleno nic feministicky zákeřného, prostě se mi to takhle více zamlouvalo :) ... a já a akvarelové pastelky, to byla láska na první pohled! :D


3) papája
Můj Snílek je inspirován tím, co vídám posledních pár dní: stromy, sníh a albínská dívka ;) Kreslen na tabletu wacom bamboo, kresba trvala 4 hodiny.


4) Dannys
Jedná se o krátký komix ze světa Bestií. Setkáváme se zde s mladičkou jeskyňkou, která si snaží uskutečnit své sny o psaní a vydání své první knihy. Za gramatické a grafické chyby se omlouváme, s textem si pohrálo tzv. ministerstvo chyb a špatných mravů.


5) Gura-chan
Tenhle výjev se mi objevil jako první, poté, co jsem zapřemýšlela nad slovem "Snílek" a měla si ho představit jako obrázek. Myslím, že každý chápe, jak moc je snílek osvobozen od reality, když má svou fantazii a "kde uniknout".
Nakresleno akvarelovými pastelkami a vypadalo by to jistě jinak, kdybych jich měla víc. :-) Snad mi odpustíte ty křivé nohy...


6) Berenika
Ahoj, tak posílám jednu kresbu ze sešitu odborného předmětu KNF (xD). Ač nejsem v tomto ohledu nijak zručná, kreslím ráda. A někdo musel světu říct, že mořské panny sní o hvězdách!


7) Jehane O´Tee
Sice jsem mezi vámi docela nová, ale tak nějak jsem se rozhodla jít s kůží na trh. Když už jsem mezi vámi, tak bych taky ráda ukázala, že (snad, možná a třeba) něco umím. Ráda bych se zapojila do soutěže, a proto v příloze posílám obrázek, co mě tak zrovna napadlo, když se řekne "Snílek".


HLASOVÁNÍ ZDE

aktualizace 4. 7. 2013
Hlasování ukončeno.

Hodně štěstí všem... Ať zvítězí ten nelepší...
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. První a poslední jsou nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, mrzí mě, že jsem to zde neobjevila dříve, bývala bych se také zúčastnila.No co, snad příště.Výtvory jsou inspirující :)

    OdpovědětVymazat