5. června 2013

Photo - Bystřička

Věda zjistila, že nic nemůže zmizet beze stopy. Příroda nezná zničení, pouze změnu.
/Wernher von Braun/

Zdravím Snílci,

dneska je Photo popovodňové, tak snad jste nám neuplavali a budete přispívat i nadále, protože z vás mám velkou radost a jen tak dál. Začal červen, a i když to tak nevypadá, tak se kvapem blíží léto. Těšíte se na teplo a sluníčko? A myslíte, že nějaké bude? Nebo snad bude celé dva měsíce chc.., pardon, pršet?

Svá vyfocená díla posílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a připojte název a popis fotografie (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog)?

Opti-Mystique nám poslala krásnou fotografii přehrady Bystřičky, tak snad to tam vypadá stejně nádherně i nyní, když se po naší zemi rozlila velká voda...


Zdravíčko, tak jsem se tedy rozhodla podělit se se Snílky o pohled na nejkrásnější místo, které znám. Konkrétně je to přehrada Bystřička v předhůří Beskyd, umělá vodní plocha uprostřed nekonečných kopců, lesů a strání. Nadšeně tam jezdím vždy, když mám možnost. Čas tu plyne úplně jinak než v civilizaci, vzduch voní samozřejmě mnohem lépe (obzvlášť po dešti!) a vhodní místo na snění člověk nalezne kdekoliv, kde se posadí. A s tou zelenou barvou všude kolem to už jde téměř samo :)

Ovšem název pro to všechno? Snad Bystřička, snad příroda, snad zeleň. Nejsem si vůbec jistá, co by to všechno nejlépe pojmenovalo ^^

S pozdravem,
Opti-Mystique z opti-mystique.blog.cz



Těším se na všechny vaše fotografie a hlavně si pamatujte, že fantazii se meze nekladou, tak posílejte všechno, co vás jen napadne.
S pozdravem,
Zdeňka M.

1 komentář:

  1. Vyzera to tam krasne, take miesta mam rada, uz sa len hodit do tej vody

    OdpovědětVymazat