6. června 2013

Creatio - Maják

Jeho světlo ukazuje všem lodím cestu a chrání je tak před ztroskotáním...


Zdravím,
jak se máte? Nespláchla někoho velká voda? Já byla naštěstí v bezpečí a většina mých známých také, ale myslela jsem i na vás. O takové pohromě se nikomu si nehovoří nejlépe, ale snad budou všichni Snílci v pořádku a věnovat se svým zájmům, místo aby museli uklízet škody...

Creatio je místo pro všechny kresluchtivé Snílky, kde můžete ukázat svou tvorbu. Stačí jen zaslat své dílka na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).

Ještě k Velké soutěži Creatia, kde tvoříte dílka na téma "Snílek", končíme 16. června 2013, tak nezapomeňte odeslat svá dílka na klubový email, kde jich prozatím mám sedm. Pokud by tento počet zůstal konečný (můj limit byl osm dílek), tak budou jen dva výherci, kteří si vyberou jeden balíček z nabízených cen. Ale samozřejmě jich může být více, tak je hlavně odešlete. Kdo se ještě nezapojil?


Zdravím všechny Snílky :)
Malování opravdu miluji... když teda chytím zrovna tu správnou náladu. Někdy se ráno probudím a řeknu si, tak dneska by to šlo. A ono to taky většinou jde. Sednu si, pouvažuji, na jakou tématiku jsem zrovna naladěná, a pak už jen stačí v nepřeberném množství obrázků na internetu najít ten pravý. Většinou to dá větší práci, než ten obrázek potom namalovat. Předloha tomuhle "Majáku" byla kapičku světlejší a prozářenější (a taky vypadala docela jinak), ale zatím se mi ještě pořád nedaří namíchat barvy víc do slunečna, takže všichni ubozí okoukávatelé musí být poněkud shovívaví a brát to, jak to je. Zcela a naprosto amatérsky.
Přeji krásné snění a snad se vám obrázek bude aspoň trochu líbit :)

Jehane


Vyhlížím všechny vaše výtvory...soutěžní i ty běžné do Creatia. Čiňte se, třeba se i množte, ale hlavně tvořte.
Zdraví vás Ježibaba,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Kník!
    Takhle kdybych uměla...
    djó to bych i
    do Creatia něco poslala.
    Kník!Doufám, že užití absolutního rýmu nikoho nepohoršilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ách, plachetnice, majáky, vlny rozbíjející se o útesy, skály končící v moři....
    *úplně se rozpustila a teď je rozházená na stovky částeček někde pod stolem*

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé to mě moc potěšilo, že se vám můj majáček líbí :)

    OdpovědětVymazat