11. července 2011

Týden 19 - Svět mužů a svět žen

minulé téma týdne - Odvaha:
A zase uplynul celý měsíc a další téma týdne je tu :) Tentokrát jsem čekala, jestli nenapíše ještě někdo další, ale napsali jenom tři. Ale mě dneska nic nevadí, pro dnešek prostě mám dobrou náladu, protože se mi něco podařilo a protože mi včera někdo řekl, že se mu líbím a tak, vůbec.
Minulé téma vás asi moc nezaujalo, nebo jsou prázdniny a vy si užíváte někde venku, nevím. Ale to co jste napsali, bylo moc pěkné - Neferet a Zdenina psaly o odvaze žít, třeba i obyčejný život, a Labanda poslala básničku o odvaze v lásce. Díky!
Dneska vyhlašuju téma Svět mužů a svět žen. Je nějaký rozdíl v tom, jak vnímají a cítí ženy a jak muži? Mají každý svůj vlastní svět? Nebo se můžou někde setkat a porozumnět si? Popřemýšlejte a pište. Doufám, že tentokrát vás bude víc, že mi do toho nic nevleze a že se ohlásím hned za týden.
.
Odkazy na vaše dílka i případné dotazy dávejte prosím opět pod tento článek, do pondělí 18. července.
.
Přemýšlejte, tvořte, sněte a nezpomeňte se podělit s ostatníma.
.
vaše Lenny

8 komentářů:

  1. Uvidíme. Na tohle téma mě zpočátku moc věcí pro básnění či povídku nenapadlo, ale možná bych ho mohla trochu využít pro svoji vysněnou zemi Jsem opravdu ráda, že je TT zpět.

    OdpovědětVymazat
  2. A co teoretický, rýpavý článek o tom, jak pohled mužů a žen občas nezvládají autoři beletristických děl, když si vyberou za protagonistu osobu opačného pohlaví?

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Cokoliv, co tě k tomu napadne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se, ale tenhle týden nic nevymyslím, jsem nějaká vygumovaná a líná.

    OdpovědětVymazat