3. července 2011

Aurora - vyhodnocení 20. + zadání 21. duelu



Dnes budu nucena prozradit něco, co jsem doufala, že nikdy nebudu muset přiznat. Do duelu se totiž minule přihlásila pouze Opti-Mystique, ale protože jsem chtěla, aby duel proběhnul tak jako tak, druhý obrázek jsem dokreslovala . Upřímně jsem se bála, abych nevyhrála, protože přece jenom by mi to nepřišlo úplně spravedlivé.
Naštěstí moje čmáranice neměla šanci a vyhrála Opti-Mystique se svým opuštěným ostrovem.




Gratuluju!

Koukala jsem, jak to vypadá s anketou, proč se nezúčastňujete, a je to buď kvůli vaší lenosti nebo že vás nic nenapadá. No tak, Snílkové, trochu fantasie a nadšení a jde všechno! Taky dvěma lidem přijdou témata debilní, proto všichni můžete od teď psát návrhy témat do komentářů a když se mi něco bude líbit, možná na to dojde (ale nic neslibuju ^^).
Ale teď už k příštímu tématu. Aby se to nějak prostřídalo, dojde na poezii. Tématem je VŮNĚ LÉTA. Jedinou mou podmínkou je, aby vaše báseň měla alespoň dvě sloky a pokud nechcete psát báseň klasicky rozdělenou na sloky, tak alespoň sedm veršů. Hlásit se můžete do komentářů (beru prvních pět) a vaše díla budu očekávat do pátku na mailu klub.snilku@email.cz.

10 komentářů: