5. července 2011

Sedmnáctá vzducholoď se Snílky

Sedmnáctá vzducholoď dopadla na to, že hned první blog jsme přijmout nemohli, poměrně dobře.
Je tu, jak jsem slíbila. Správci jsou na dovolené, takže než se setkáme, trochu nám to trvá XD
Přesto brzy čekejte článek o srazu. Nýbrž ke vzducholodi... Vítejte mezi hvězdami a vy ostatní si počkejte na příští let.
Naše lodě přistanou zase příště a možná už na palubu vezmou i vás.

Přihlásit se můžete TADY



1) Šárka (sharilen.bloger.cz) - NE
Protože.
Berenika: Tvůj blog mě vcelku zaujal. Příjemný letní design ale rozhodně neomlouvá toto: http://sharilen.bloger.cz/ja-and-blog/Koncim a tohle: http://sharilen.bloger.cz/ja-and-blog/Novinky I toto patří k příliš krátkým článkům - http://sharilen.bloger.cz/ja-and-blog/Ze-skoly a k designu dopsat jen jedno slovo... (http://sharilen.bloger.cz/Grafika/design-parrot) Omlouvám se, ale NE. Zkus to příště. Chce to jen o dva, tři odstavce delší články a ke grafice dopsat alespoň deset vět.
Fantaghira: První, co jsem uviděla byl článek o návštěvnosti, který mě upřímně vyděsil. Když jsem si pak projížděla blog, našla jsem pár zajímavých věcí, ale to nestačí. Souhlasím s Ber s tím, co ti vytkla. Zapracuj na tom a zkus to jindy.

2) Daniel Hloušek - Dancek (itthmi.blog.cz) - ANO
Má-li možnost jeden snílek se přidat ke skupině dalších snílků, není to krása? Je málo míst, kde člověk se cítí tak vznešeně, jako tady.
Berenika: Ano, co dodat. Máš úžasný styl psaní, který zaujme. Jinak řečeno vítej mezi nás.
Fantaghira: Musím se přiznat, že jsem se tak začetla, že jsem zapomněla na původní důvod mé návštěvy, a to posouzení tvého přijetí. Takže neváhám ani na okamžik a vítej!

Ostatní vám mohou vzít všechno....Až na myšlenky, sny, ideály a naděje....
Nepřestávejme snít, protože by nám jednou nemuselo zůstat nic...
Berenika: Předtím jsme tě nevzali? No, v tom případě to tentokrát musíme napravit a vzít tě na palubu. Vítám tě mezi Snílky.
Fantaghira: Kresby, povídky, dokonce i pár fotek, nevidím jediný důvod, proč tě nevzít.

4) Bety Kimialy (bety-kimialy.blog.cz) - NE
Jsem snílek a to je hlavní ne?Jsem ráda mezi ostatnímy snílky. A jsem vodnář.
Berenika: Zatím ne. Vypadá to nadějně, ale se sedmi články tě opravdu nemohu přijmout. Je to málo. Prozatím bych doporučila používat perex a k Louskačce doplnit více textu a neuškodilo by, kdyby sis sehnala někoho, kdo ti udělá design, který bude tvému blogu sedět. Líbí se mi, že k nám chceš patřit a podle toho, co jsem si přečetla na tvém blogu je ti jedenáct. Je opravdu úctyhodné založit si autorský blog v tomhle věku. Já bych si na to podruhé netroufla. Zkus se k nám přihlásit třeba za měsíc, lépe za dva.
Fantaghira: Zajímavý blog, ale... Poslední článek 27.května a od té doby nic, a celkový počet článků sedm, pokud jsem to dobře spočítala. Jestli zase začneš psát, můžeš se přihlásit ještě jednou, ale určitě bys měla mít víc článků, aby bylo co hodnotit.

5) Šarie - Nevinná (Coblay.blog.cz) - NE
Je prostě tipické někdy zabloudit do ráje snů a vychutnávat si to co se vrealitě nemůže, nebo nejde stát.
Berenika:Tak první dojem trochu zkazily fotky bez perexu a nezmenšené. Dokonale se mi zasekl počítač XD Nicméně pak to bylo jen lepší. Zaujal mě sice článek Chcete mě? na který by si asi příliš blogerů čas neudělalo a fotografie, ale... U modelů bych musela obě oči křečovitě zavřít, abych neviděla tu absenci zdroje fotografií. Looklet (netuším, zda jsem to napsala dobře) znám a vím, že je to tvá práce, ale odkaz na server je přesto jakási nutnost. Nicméně pokud tohle napravíš, přihlaš se znovu.
Fantaghira: Nevím, nevím. Přiznám se, že články o módě mi trochu vadí. Odpustila bych ti to, protože tolik jich tam není, ale ty zdroje... Aspoň vždycky na konec článku napsat, že vzhledy byly vytvořeny na looklet.com nebo něco podobného.

Nevím jestli jsem hodna přidat se k vám. Být součástí skupiny se stejným zájmem je dar, jenž se v dnešní době jen velmi těžko hledá. Mohla bych zde psát obsáhlé řádky o tom "jak jsem skvělá", byť rozum mi říká, že nehledáte skvělé lidi - já jím také nejsem, nýbrž lidi, kteří se něčemu věnují s láskou a péčí. Samozřejmě, že bych se k vám velmi ráda přidala ...
Berenika: Ráda bych řekla ano, ale! Přihlaš se znovu, ale nejdřív raději smaž krátké články o nastavování layoutu apod. Jako třeba tento: http://kriste-n.blog.cz/1105/slava popřípadě poslední článek o rekunstrukci. A pak... Já chápu, že u filmů je to těžké, ale ty avatary jsou tvé? Jestli ne, tak kde jsou zdroje? http://kriste-n.blog.cz/1105/pirati-z-karibiku-na-vlnach-podivna
Fantaghira: Články o nastavování layoutu bych ti i odpustila, ale zdroje už ne. Nejsme autorský klub, aby nutně u všeho musel být zdroj, jenže když není zdroj u ničeho, taky to není dobře. Máš poměrně mladý blog, neměl by být problém to dohledat a pak to zkus znovu.

7) Faith Richter (letzte-tag.blog.cz) - NE
Vidět, že je někdo podobný, vědět, že někdo chápe, že mé koníčky nejsou zráta času. Mít pochopení.
Berenika: Přiznám se, že se mi tvůj blog zalíbil, tak přivřu oči nad minimem textu například tady: http://letzte-tag.blog.cz/1106/muse-feeling-good Ale bylo by dobré to napravit. Minimálně deset řádků. Víc raději neprohlížím XD Nechci narazit na něco, kvůli čemu bych tě nemohla vzít. Jako je třeba toto: http://letzte-tag.blog.cz/1004/team-nightwish Ach zatraceně... Ráda bych řekla ano, ale bohužel. Musela bych křečovitě zavřít obě oči a to nemůžu.
Fantaghira: Já tedy nevím, nakolik můžu zpochybňovat rozhodnutí Ber, ale mně třeba hodně vadí tohle: http://letzte-tag.blog.cz/0911/john-ronald-reuel-tolkien-zivotopis, protože je to naprosto stejné jako tohle: http://www.spisovatele.cz/john-ronald-reuel-tolkien. A i u další životopisy, na které jsem narazila jsou zkopírované, třeba u prokletých básníků zdroj je, ale u Bratří Grimmů zase ne. A není to jediné, třeba tohle: http://letzte-tag.blog.cz/0908/historie-evropske-alchymie je z wikipedie, a kdybych si dala tu práci, našla bych toho mnohem víc. Překousnu-li, že tady není žádný text (http://letzte-tag.blog.cz/0908/hromada-fotek-z-harryho-pottera-a-prince-dvoji-krve), už nepřekousnu, že je to bez zdrojů. Stejně tak nejsem úplně přesvědčená, že tohle: http://letzte-tag.blog.cz/1010/gallery-theme-0-2-vlci-mak je tvoje vlastní. Za mě NE, nepřijdeš mi jako Snílek.

8) Charlotte Discharge (sassy-lady.blog.cz) - ANO
Někdy je lepší zastrčit hlavu do písku,
někdy je lepší otočit se k realitě zády, ale nidky není dobré se v fantazii schovat nadobro.
Berenika: Ajaj... Patřím k těm, kteří když vidí někde foto LV, zdrhají jak nejrychleji můžou XD Nicméně všechno je v pořádku. Fotíš opravdu úžasné fotky.
Fantaghira: Ano, taky mě zaujaly fotky. Ještě se k tobě někdy vrátím. Vítej mezi námi.

9) Reina-sun (reina-sun.blog.cz) - ANO
Ráda se pohybuji v drobném vzduchoprázdnu. Skoro nikdy nebývám ve skutečném světě, ale poletuji si nad městy v oblacích a přitom mne napadají myšlenky, kterým skoro nikdo nerozumí..
Berenika: Stačilo v rychlosti projet první tři články. Nemám co vytknout, takže vítej. Mimochodem nádherná věta v záhlaví.
Fantaghira: K Reině (skloňuje se to tak?) občas zajdu, takže nemusím přemýšlet dlouho, další kdo vzlétne naší vzducholodí do výšin.

Málokdy žiji v realitě. Povětšinou mám hlavu v oblacích, a tančím v dešti. I z obyčejných kusů kamene přeházených na sebe, si dokážu představit obrovský hrad, kde probíhá hostina, venku jsou selky a prodávají na trzích. Jedním mrknutí na zříceniny se přenáším do minulosti. Sama věřím, že život je jedna velká pohádka a je jen na nás a naší fantazii, co si do ní dáme a jak jí prožijeme.
Berenika: Ano, ano, ano! Víc nemám, co říct.
Fantaghira: Veverka, a jo, tak už jsem taky párkrát byla. Problém jsem nenašla, takže další kdo se s námi proletí.

Vždycky jsem chtěla někam patřit...ale snobských klubů je dost...kdežto klub snílků je jenom jeden a je přesně takový, o kterým můžu snít. Já sama sebe za snílka považuju a je skvělé narazit na lidi, kteří toto mají společné a nebudou mě mít kvůli mému stálému zasnění za blázna.
Berenika: Pár drobných připomínek bych měla. Například je nutné, aby tomuhle http://pufflie.blog.cz/1106/vymena-ikonek byl věnovaný celý článek? No za mě ano, ale přihlaše se do Repetitia.
Fantaghira: Upřímně, není to blog, který by mě zaujal, ale až na ten článek, který zmínila Ber jsem nenašla nic závadného, takže jestli ostatní nic nenajdou, můžeš se k nám přidat.

To je pro dnešní přijímání vše. Vítejte mezi hvězdami.

26 komentářů:

  1. Gratuluju přijatým! ;)
    I já jsem posílala přihlášku, ale spadla mi do spamu a tady ji taky nevidím.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Tak jsem se chtěla zeptat, jestli mám psát novou přihlášku nebo jestli jset v těhc psamech třeba nějak nepřehlídli

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za přijetí, moc si toho vážím

    OdpovědětVymazat
  4. *jste mě v těch spamech
    Já opravdu neumím psát

    OdpovědětVymazat
  5. [6]: Podívám se ti na to. Je možnost, že jsme to přehlídli - v tom případě se omlouvám. Ještě se zeptám, kdy asi jsi se přihlašovala?

    OdpovědětVymazat
  6. [7]: Myslím, že to bylo v polovině května.

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji všem nově přijatým :)

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: Ach ano, už tě tam mám. Moc se omlouvám, nevšimla jsem si tvého komentáře ve spamech. Postupně komentáře pod přijímáním mažeme a začíná v tom být jistý zmatek. V příštím přijímání už se zaručeně objevíš.

    OdpovědětVymazat
  9. Vítám nové členy. Doufám, že se Vám tu bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, docela mě překvapilo jak to tu je. No, takže, děkuju že jste to sem konečně dali. No, pak nevím, co bych k tomu designu měla napsat. Deset vět které vystihují jen jeden jediný jednoduchý malý design, to opravdu nezvládnu. Prostě jedno slovo my připadá dost, protože je to jen design.D No a pak delší články... No, to končím jsem psala pozdě večer a byla to jen informace, ne nějaký článek kde bych vystihovala celý den. O dva tří odstavce se můžu polepšit, ale jak? Mám celý den jen v jedný kapse. Ne ve dvou.;) Proto by mě zajímalo něco víc, ale vaše rozhodnutí nechci nějak změnit, jen by mě zajímalo, co se vám na tom nelíbí a kde tohle je v pravidlech (tedy než jste je teď změnili)

    OdpovědětVymazat
  11. Ugh? Tákže. jdu sem se kouknout. no, ano trochu mě to vyvedlo z míry, ale chtěl jsem to okomentovat a tady už je koment "ode mně". Kdo to napsal?:O
    Jinak, pokusím se trochu zlepšit, jen nevím, co dopsat když je poledne no.. tak skusím to zařídit. No, k designu toho papouška. Zrovna se mi nechtělo všechno sepisovat.:) Tak skusím poupravit blog.;)

    OdpovědětVymazat
  12. Šárko, ono nejde jenom o tohle, ale třeba http://sharilen.bloger.cz/Rekordy-blogu/Komenty mi moc snílkovské nepřipadá. Definici Snílkovství jsme tu už také měli. Nejde to říct jen tak, ale když není čas, tak není proč psát. Nechceme po tobě články o deseti stránkách, ale ty tři odstavce jsou minimum. Koukala jsem se na text přidaný k designu XD Je vidět, že jsi nevěděla, co k tomu napsat. A zdroj Google? Ne, ne, ne

    OdpovědětVymazat
  13. [17]: Jásně.:) Jen prosím aby někdo smazal ten "můj" první koment protože ode mně není.;) Jinak, je pravda že jsem nevěděla co k tomu napsat. Proč? No protože jsem nevěděla..:) Ale tak, já to beru s humorem, se vším tím se svět nezboří.:)

    OdpovědětVymazat
  14. [18]: Šárko, říká ti něco IP? Ten první koment jsi napsala ty, tak proč se za něho teď stydíš? Není důvod ho mazat a není důvod lhát. Myslím, že je dobře, že tě k nám nevzali...

    OdpovědětVymazat
  15. [19]: Tušila jsem, že to přijde. Kouknete se na IP a všechno se tím vyřeší... Nenapsala jsem ho a můžu klidně i přísahat. Spíš mě štve to, že mi nevěříte.:( Jestli si myslíte, že jsem ho psala já, tak si to myslete, klidně si to můžete ověřit všelijak a určit zjistíte, že jsem to nebyla já...

    OdpovědětVymazat
  16. [20]: jak jinak bych si to měla ověřovat, než podle IP? Bylo to napsáno z tvého počítače. OK, možná ti uvěřím, že to psal tvůj mladší brácha. Ale nějak mi to nepřipadá moc pravděpodobné... Ostatně, vůbec nechápu, proč bych si měla myslet, žes to ty nepsala. Vždyť na tom příspěvku nic špatného není. Vyřiď bráchovi, že ho pozdravuju :)

    OdpovědětVymazat
  17. [21]: vyřídím, ale nevím jak, když je v Africe.:) Já mám jen sestru.:) Jinak, není tam nic špatného, takže kdybych to psala, stála bych si za svím názorem, jako si stojím teď, ale když to ode mně není, tak nevím, proč bych neměla nesouhlasit s tím názorem.:)

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Šári,
    k dnešním nádherným narozeninám Ti gratuluji. V e Tvém věku jsem prožila nejúžasnější prázdniny v Pošumaví. Pěkně si to oslav, protože magické číslo 13 můžeš mít jen jednou v životě.     

    OdpovědětVymazat
  19. Jo a jsem to nezdvořák. Gratuluji všem těm, co jsou přijati.;)

    OdpovědětVymazat
  20. Taktéž opožděně  podávám všem novým ruce

    OdpovědětVymazat