24. července 2011

Aurora - zadání 24. duelu

Minule tu nemohl být duel, protože mi došla jen jedna hororová povídka od Gafrada, kterou si můžete přečíst v minulém článku.

Přemýšlela jsem, co zapeklitého bych vám vymyslela na příští týden, nakonec jsem se ale rozhodla, že budu hodná. Jedu na dovolenou, takže to za mě snad převezme někdo z ostatních správců a nechci je trápit s nedostatkem účastníků. Další téma proto bude básnické, protože to vám zjevně vyhovuje nejvíc a téma zní ANTITALENT. Pokud možno by báseň měla být veselá, ale není to podmínka. Podmínka je, aby měla víc než sedm veršů, jinak se s tím poperte, jak chcete.
Přihlašování už snad znáte - prvních pět v komentářích beru, a první dva na mailu klub.snilku@email.cz jdou do duelu. A když budete rychlí, možná ještě článek s duelem napíšu já :)

3 komentáře:

  1. tak snad nezapomenu ale hlásím se

    OdpovědětVymazat
  2. Sakryš... Pokaždé když se chci přihlásit, tak je buď obsazeno, nebo nevím co bych na to téma udělala. A pro mě v nejhorším případě to je psaní. Prostě nedokážu se u povídek udržet. Po hodině mě to přestane bavit :/ A básničky? Yay tak to bych už vůbec nedala...
    Tak snad příště :)

    OdpovědětVymazat