4. října 2015

Photo výzva - Magické okamžiky podzimu

Drazí Snílci,
snad nikomu nevadí, že se tu mimořádně vidíme v neděli. Nebojte, příští Photo bude zase jako obvykle ve středu. Tak nezapomeňte na úkol za dva čajožrouty.
Začal říjen a to je čas na zadání nové Photo výzvy, což je něco jako focení na zadané téma, tak doufám, že se zapojíte v hojném počtu. Nikoho jistě nepřekvapí, že se téma týká podzimního času. Doufám, že nejsem jediná, které přijde podzim plný kouzel a magie, vždyť v té době slavíme Halloween, Dušičky nebo Samhain. Listí se barví a poletuje všude kolem.

Photo výzva na téma:
Magické okamžiky podzimu

Pravidla jsou jednoduchá, prostě jen vyfotíte cokoliv vás napadne na téma "magické okamžiky podzimu" a zašlete libovolný počet fotografií na klubový email klub.snilku@email.cz. V počtu fotek vás nijak neomezuji, můžete poslat jednu, dvě, nebo více. Do předmětu piště Photo podzimní výzva, k fotografiím klidně připojte pár slov a nezapomeňte se podepsat, ať vím, kdo to poslal.

Na výzvu máte čas do konce listopadu, tedy do 30. listopadu 2015!

Pro inspiraci přidám dvě své fotografie, abych vás povzbudila, že se vážně může zapojit kterýkoliv člen Klubu Snílků. Záleží na nápadu, nikoliv na kvalitě. Fantazii se meze nekladou.

Listí ze stromů poletuje,
Snílek radostně tancuje...

Mějte se krásně,

Ráda si na podzim opékám buřty na zahradě, je brzy tma a já se můžu na lavičce zachumlat do deky.


Památník obětí komunismu stojí v parku u městských hradeb v Klatovech.


1 komentář:

  1. Určitě něco pošlu, zrovna dneska jsem byla fotit. Ještě během října zajdu do lesa, tam bude podzimování až až a pak pošlu spoustu fotek. Nebo je hodím do článku a pošlu odkaz.

    OdpovědětVymazat