21. října 2015

Photo - Tuláček

Zdravím Snílci,
minule jste dostali otázku za jednoho čajožrouta. Měli jste napsat pořadí knih (dílů) ze série Robert Langdon, kterou má na svědomí Dan Brown. Správná odpověď je Andělé a démoni, Šifra mistra Leonarda (jinak také Da Vinciho kód), Ztracený symbol a Inferno.
Moc děkuji za účast, všichni odpověděli správně, až na Vlastu. U té jsem byla na vážkách, zda jí odpověď uznat či ne, jelikož chybička se vloudila a ona napsala dvakrát Ztracený symbol, pokaždé jinde. Takže tentokrát žádného čajožrouta bohužel nedostane.

A pro koho tedy zazvoní kouzelný zvoneček?

Bels, Tea, Maglaiz, m. Phoenix a Pufflie.


Do 30. listopadu můžete fotit a posílat fotografie na photo výzvu "Magiské okamžiky podzimu", což je něco jako focení na zadané téma. A abyste se příliš nenudili, tak se můžete zapojit do lovu na čajožroty, kde na vás čeká odměna za aktivitu. Dnešní úkol najdete jako obvykle na konci článku.

Photo je tu pro všechny Snílky, kteří svůj fotoaparát (či mobil s foťákem) téměř neodkládají. Pokud se nechcete zapojit třeba do photo výzvy, tak jinak můžete poslat jakoukoliv svou fotografii, fantazii se meze nekladou. Máte nějakou zasněnou či realistickou fotografii, tak sem s ní. Vůbec se nemusíte stydět, pokud není výborné kvality. Záleží hlavně na nápadu a originalitě.
Tak se nebojte a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.

Dneska se podíváme na kočičí fotku, kterou nám Chat Parisien zaslala už v půlce září, ale až teď na ní přišla řada, snad omluví, že to tak dlouho trvalo. Samozřejmě za ní připisuji jednoho čajožrouta.


Ahoj,
posílám vám příspěvek do Phota. Jelikož jsem dostala nový foťák, tak jsem neodolala.
Jedná se o fotku mého tlusťoučkého kocourka Tuláčka, kterého jsem před dvěma roky zachránila, když ho málem přejel autobus a od té doby žije se mnou. Podle jeho buclatých tvářiček můžete poznat, že se tu má více než dobře!

Jinak, abych dohnala manko čajožroutů, tak bych ještě ráda odpověděla na poslední otázku. Gargamel je totiž čaroděj a úhlavní nepřítel Šmoulů. Jeho charismatický kocour se jmenuje Azrael a je to moje oblíbená postava (protože je stejně hladový jako můj kocour).

Mějte krásný den!
Chat Parisien z blogu chatparisien.blogspot.cz



Tentokrát vám nepoložím žádnou otázku, ale budete se muset trošku zamyslet, a tak každá vaše odpověď na téma bude správná, proto se nebojte zapojit. Za jednoho čajožrouta.

Proč máte či nemáte rádi podzim?

V několika větách se rozepište o tom, zda milujete nebo nemáte rádi podzimní dobu. Někdo prostě toto roční období zbožňuje a jiní zase ne. Tak by mne zajímal váš názor.

Mějte se krásně,
Zdeňka M.

5 komentářů:

  1. Určitě se nezlobím, že je tu Tuláček až teď, ale nevím, co on na to, když jeho úhlavní nepřítel, modrooký Orlando, tu byl dřív než on! A podzim mám moc ráda. Proč? Nejspíš proto, že je venku zima, sychravo, často prší a brzy se stmívá a člověk může být zalezlý uvnitř a číst si a koukat na seriály. A od té doby, co chodím na vysokou, mi ani nechybí prázdniny, takže z podzimu se stalo moje nejoblíbenější období.

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna minulý týden jsme si domů vzali kočku z ulice

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, já jsem trubka. Ale to nevadí.

    OdpovědětVymazat
  4. Proč mám ráda podzim? Barevné listí, tajemné mlhy, zimní peřina a topení v krbových kamnech.
    Proč ho nemám ráda? Všechno ostatní - zima, tma, škola...

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám podzim hrozně ráda. V první řadě jsem ze začátku vždy vyčerpaná z toho úmorného letního vedra a tak oceňuji chladno, které s podzimem přichází. Ráda na sebe kromě trička hodím navíc bundu a nějaký teplý šátek na krk, jen když je mi akorát! Dalším jistým pozitivem je, že se blíží Vánoce, i když tedy ne každý rok se mi daří na něj těšit. Ale pak jsou tu ty klasické věci, jako čaj a jiné teplé nápoje, na něž na podzim přichází řada. Procházky přírodou, která se krásně zbarvuje. Podzimní atmosféra sama o sobě, ať už venku v sychravém počasí mezi padajícími listy, nebo uvnitř, kdy topení krásně hřeje a postel vábí k ležení u nějakého filmu. Pak je tu to tvoření, které mě nejčastěji chytá právě na podzim, to ráda věci vylepšuji, nebo rovnou vytvářím. Taky radši uklízím, chystám domov na zimu a při té příležitosti se ozve i ten minimalistický duch, který říká, že bych se mohla rozhlédnout kolem, něco z toho domova vystrnadit pokud to nepotřebuji a tak. Podzim je prostě skvělý, má krásnou atmosféru, je inspirativní a tak. :3

    OdpovědětVymazat