14. října 2015

Photo - Čajový okamžik

Zdravím Snílci,
dnes se podíváme na vaše fotografie na téma "čajový okamžik", které bylo zadáno v rámci lovu na čajožrouty. Moc děkuji všem Snílkům, kteří se zapojili. Níže se můžeme pokochat krásnými fotografiemi. Jen se omlouvám Vlastě, že tu ukážu jen jednu její fotku, ale tak to stálo v zadání - zachytit na jednu fotografii "Čajový okamžik".

A pro koho zvoní kouzelný zvoneček?

Chat Parisie, Vlasta, Bels a Opti-Mystique.

Listí ze stromů poletuje,
Snílek radostně tancuje...

Opakování je matka moudrousti, proto jistě neuškodí, pokud vám připomenu, jak to tu chodí.
Photo je tady pro všechny členy klubu, kteří rádi fotografují. Můžete poslat jakoukoliv svou fotografii, fantazii se meze nekladou. Máte nějakou zasněnou či realistickou fotografii, tak sem s ní. Vůbec se nemusíte stydět, pokud není výborné kvality.

Dále je tu na určité období vyhlášena photo výzva, což je vlastně focení na zadané téma. Čímž vám nabízím určitou inspiraci, pokud zrovna nevíte, co fotit.
Do 30. listopadu můžete zrovna fotit a posílat fotografie na photo výzvu "Magiské okamžiky podzimu". Věřím, že inspirace je nyní všude dostatek, tak stačí se jen pořádně dívat kolem sebe.

A abych vás trochu motivovala, abyste příliš nelenili a náhodou neupadli do zimního spánku, tak se můžete zapojit do lovu na čajožroty, na vás čeká odměna za aktivitu.

Tak se nebojte a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.


Čajový okamžik modrookého kocoura Orlanda.
Chat Parisie


Posílám čajové fotky z chvil, kdy jsem stonala s nachlazením. Čaj je heřmánkový a doprovázela mě knížka Bídníci.
Vlasta


Každý hrníček čaje si zaslouží, aby si jeho vlastník našel chvilku pro vychutnání si každého lahodného doušku. Chvilku, kdy si jen tak posedí na místě, kde je mu pohodlno a kde to má rád. Chvilku si jen tak zarelaxuje a zapomene na běžné každodenní starosti. U právě rozečtené knihy například, či u jakékoliv jiné činnosti, kterou čajový milovník právě pokládá za tu nejvhodnější.
Bels


Také milujete chvíle strávené v čajovně, tak moc jako já? Vždycky se tam zastaví čas, litry čajem tečou proudem, uhlíky v dýmce se rozpadají, filosofování tam jde také tak nějak úplně samo a přirozeně... Čajovny jsou pro mě jedno z nejvíce inspirativních míst, zejména, když tam jdete ve společnosti někoho blízkého.
Opti-Mystique


Dneska vám zadám jednu knižní otázku, která podle mého názoru není zase tak těžká, takže bude za jednoho čajožrouta. Jen dejte pozor, abyste se nespletli.

Napiště mi pořadí knih (dílů) ze série Robert Langdon, kterou má na svědomí Dan Brown.

Malá nápověda: Jde o čtyři knihy a hlavně se neřiďte podle filmů.

Užívejte si podzimu,
Zdeňka M.

8 komentářů:

  1. Týjo, ta Opti fotka, to vypadá tak dobře!!
    Jinak Dan Brown, mmm -> Andělé a démoni -> Da Vinciho kód -> Ztracený symbol -> Inferno :3

    OdpovědětVymazat
  2. Andělé a démoni,Da Vinciho kód,Ztracený symbol,Inferno..

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, všechny fotky jsou boží. Modrooký kocour. Srdíčkový hrneček. Čajovánky!
    No, snad to nespletu - Andělé a démoni, Ztracený symbol, Šifra mistra Leonarda, Ztracený symbol, Inferno.

    OdpovědětVymazat
  4. No nejsem já trouba?! Tak já to vyfotím a nepošlu. Ts, ts, ts. Ten Němec, co mi všechno schovává, se nám nějak roztahuje.Jestli se nemýlím, hi-hi-hi, jakože jsem Sam Hawkens, tento podivuhodný ikonolog a expert přes symboly se vyskytl v 1) Andělé a démoni, 2) Šifra mistra Leonarda, 3) Zašantroč... totiž Ztracený symbol a 4)Interno... i ne! Inferno!

    OdpovědětVymazat
  5. Andělé a Démoni, Šifra mistra Leonarda, Ztracený symbol, Inferno.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, mám chuť na čaj! :)

    OdpovědětVymazat
  7. 1) Andělé a démoni
    2) Šifra mistra Leonarda
    3) Ztracený Symbol
    4) Inferno

    OdpovědětVymazat