14. ledna 2015

Photo - Vánoční nadělení

Photo je přístav pro všechny zasněné fotografy...
...tentokrát jeho brány otevřela Tea.
Kdo bude další?

Zdravím Snílci,
nový rok je tady a podle mého je zbytečné se vracet k tomu předešlému, raději pojďme hledět do budoucnosti, protože ta může přinést mnoho zajímavých věcí. Jsem moc ráda, že se další Snílek zapojil do Photo zimní výzvy, dokonce s tolika fotografiemi. Doufám, že si vezmete příklad a Photo konečně začne fungovat, tak jak by mohlo. Klidně i nadále posílejte své fotky z Vánoc či na téma "paní Zima". Jak to vše pojmete, záleží jen na vás.

Photo je tady stále pro vás, Snílci. Tak neváhejte, posílat můžete jakékoliv své fotografie, výzvy jsou tu pro vylepšení či přidání inspirace.

Odhodlejte se a pošlete své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Fotka z nočního náměstí v Bruntále. Krásný blikající stromek. 20.12.2014 ve 4:00 ráno.



Procházka po Vánočních trzích u nás v Ostravě. Bílý anděl u pódia, vyfotila jsem ho, protože mám andělé ráda a tenhle se mi moc líbil takhle vyrobený. A nedát si Vánoční ovocný punč, by byl hřích.






Naše menší výzdoba s menším stromečkem, který ani u nás nechyběl.







Dělání je dělání, všechno vlastnoručně namazané, linecké nepatří chuťově mezi mé nejoblíbenější, ale chystat je marmeládou mě bavilo. Z ostatních cukroví u mě vedou rozhodně kokosové kuličky a laskonky. Vanilkové rohlíčky bylo první hotové cukroví dané v krabici.







Tea

Máte nějaké nápady, jak oživit Photo? Tak sem s nimi. Photo je tu pro vás, Snílci, tak se nebojte mít připomínky. Trochu mi dochází nápady, jak udělat Photo zajímavějším, aby bylo pro vás atraktivní a vy jste do něho pravidelně posílali fotografie.

Tak a to je pro dnešek všechno, mějte se krásně a příští středu naviděnou u dalšího Phota, které je tu jen pro vás. Odhodlejte se a pošlete na klubovém emailu klub.snilku@email.cz své fotografie...
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

Žádné komentáře:

Okomentovat