1. ledna 2015

Creatio - kouzlo Vánoc (+ tvůrčí soutěž)

Vydejte se do míst určených pro všechny zasněné malíře...
Creatio je zpět a rovnou pro vás mám malou soutěž... :-)



Zdravím Snílci,
po delší době se tu setkáváme a já vám hned na úvod chci popřát mnoho inspirace a fantazie do nového roku, nezapomínejte nejen na Creatio, ale také na celý Klub Snílků, který by měl fungovat pomocí spolupráce členů, jenže to tak mnohdy nebývá. Správci jsou jen lidé a nemohou dělat všechno, proto s námi mějte trpělivost. Chtěla bych ovšem také apelovat na Snílky, aby se více zapojovala do všech projektů, protože věřím, že si z nich určitě vyberete.

Creatio je tu pro vás, členové Klubu Snílků, takže zasílejte portréty, abstrakce, nebo prostě cokoliv, co je kreslené. Vemte tužku, pastelky, tempery, jiné barvy nebo třeba tablet a tvořte. Zasílat můžete jak novinky, tak i něco z vašich archívů...
Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).


Pro začátek nového roku 2015 tu pro vás mám také malou tvůrčí soutěž, takže si připravte své malířské náčiní - klidně tvořte tužkou, pastelkami, vodovkami či na tabletu, záleží jen na vás.

Tématem pro vaše tvoření je:

ZIMNÍ KOUZLO

Je úplně jedno, jak se úkolu zhostíte, fantazii ani originalitě se meze nekladou!

- Zúčastnit se může každý člen z Klubu snílků jen s jedním dílkem.

- Díla mi zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio - soutěž, nezapomeňte připojit krátký popis, vaše jméno (nebo přezdívku) a váš blog.

- A o co se soutěží? Tentokrát to bude sladká odměna, protože vítěz ode mne dostane mé vlastnoruční sušenky. Nebojte, nikoho neotrávím. :-) Dokonce si bude moct vybrat z několika druhů - cookies, čoko-kakaové nebo arašídové sušenky (popřípadě mix). Jen klidně napište, jaké byste chtěli, případně pokud jste na něco alergičtí. :-)


Na klubový email mi nic nepřišlo, a tak sem přidám svůj starší výtvor. Kreslila jsem to pastelkami a inspirací mi bylo "Kouzlo Vánoc". Nečekejte nic extra, já vážně kreslit neumím. Chtělo by to, si pořádně pohrát se stínování, ale to mi dělalo problém vždy.


Mějte se krásně,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Tak když jde o sladké ...
    Ne, upřímně - soutěž se mi hodně líbí, snad budu mít dostatek času se zúčastnit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už obrázok mám, zostáva mi ho poslať. :) No, nebude to dokonalé dielo, ale ja som s ním spokojná.

    OdpovědětVymazat
  3. A jaký je termín? Abych to neprošvihla

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: No, vidíš, to jsem zapomněla napsat. O víkendu do článku přidám. Takže prozatím jen sem, soutěž končí 28. února 2015!
    Takže času je podle mého dost.

    OdpovědětVymazat