1. srpna 2014

Iluze stá třicátá devátá

Každý umřít musí, čas si však vyberu já.


Neskutečně děkuji všem, kteří se aktivně podílí na chodu klubu zvenčí i zevnitř. Jste větrem do plachet kolosu jménem Klub Snílků. Správce obdivuji za jejich houževnatost a vytrvalost a Snílky za jejich odhodlanost vyhrát boj s Lenorou. Klobouk dolů před vámi všemi.


Hola hej drahé snílčí osazenstvo!
Jak se máme? Žádné bručounství či tragično? Tak je to správně. Po každé přepršce či bouři je vždycky sluníčko. A občas i duha! Nijak se neškareďte a ani nermuťte, na světě je víc věcí k radosti než starosti, chce to jen dobře hledat.

Dobře, dobře přestaneme s tou optimistickou přednáškou o životě a koukněme se, co nám nabízí dnešní menu. Nu, jako velice zdařilou minutku bych Vám doporučila tento kousek:


Zajisté. Jsem si zcela vědoma, že někteří z Vás černobílou klasiku nekonzumujete ať už z důvodů zdravotních, etických či estetických. Žádné strachy, pro barvotariány bychom měli zde v zádu několik velmi levných a chutných barvotariánských pokrmů. Co třeba tuto specialitu šéfkuchaře?

Autor: alexiuss


Jaká byla správná odpověď na minulé otázky? Uznávám, bylo to příliš lehké. Samozřejmě, že tuleň spí buď v horizontální poloze na zemi, tedy na ledu, nebo ve vertikální poloze ve vodě s tím, že jedna část mozku je stále vysoce aktivní a řídí tělo tak, aby v pravidelných intervalech se vynořilo nad hladinou a nadechlo se. Prakticky tuleň je ve vodě náměsíčný.

Tabulka lovců a jejich úspěchů - račte konfrontovat se svými výpočty.


Nebojte se, dnešní účet nebude drahý. Většina dobrot byla na futro podniku. Tak mi řekněte... co to je? Visí to u umyvadla, utíraj se do toho ruce a píská to. Když odpovíte správně na hádanku a ještě mi řeknete, kdo tuto hádanku vymyslel, pak neuvidím problém Vám na konto připsat bludišťáka.




Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.




V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:


Jsme u konce, a tak jako každý jiný týden se opět setkáme v páteční večer. Budu se těšit nejen na Vaše příspěvky.


Cukr, káva!
Vaše tetka Maglaiz

2 komentáře:

  1. " Já iluzi měl ! kdo mi poradí ??
    ... stou třicátou devátou v pořadí !!
    Já střílel jsem zadnicí na bráchu !"...." Jedl jsi fazolí ? ... či hrachu ??"Hoch střelil ! ... " Jáá ... fazole...
    ...hrachu  dost  "...." Toť iluze žádná !!  toť skutečnost !!"
    ( křičejí  otec  se  strýcem )... cos  hochovi  říká :  " Ser  více !"
    ... hoch křičí :  " Vícnemám tam toho... zatím !"Muži jsou ve xichtech kropenatí !
    ... přemýšlejí  co na hocha platí :" Zda utratit ho ?  či neutratit ?? "

    OdpovědětVymazat
  2. Mezi námi, lámala jsem si nad tím hlavu dodneška a nevím... Tohle je nad mé síly

    OdpovědětVymazat