7. srpna 2014

Creatio - Fei Khärsa

Přístav pro všechny Snílky - malíře...


Zdravím Snílci,
dnesku tu pro vás mám jednu povedenou digitální kresbu, takže jak vidíte můžete přispívat opravdu čímkoliv. Creatio je tu pro vás, členové Klubu Snílků, takže zasílejte portréty, abstrakce, nebo prostě cokoliv, co je kreslené. Vemte tužku, pastelky, tempery, jiné barvy nebo třeba tablet a tvořte. Zasílat můžete jak novinky, tak i něco z vašich archívů... Fantazii se meze nekladou!

Svá výtvarná díla posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomenout podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Pokud třeba někdo z vás máte nápady na oživení Creatia nebo jiné připomínky, tak si je nenechávejte pro sebe, ale napiště je do komentářů nebo na klubový email (jen Vám zřejmě odpovím až o víkendu). Ráda si vaše nápady poslechnu, protože Creatio je tu hlavně pro Vás, Snílci, tak je důležité, aby Vás bavilo.


Ahoj, rozhodla jsem se také podělit o kousek své tvorby. No, spíše barvení. Musím se přiznat, že jsem si na deviantartu sehnala volně šiřitelný line-art a ten pak několik hodin barvila. Mým cílem je se naučit digitální kresbu tak, abych mohla kreslit (barvit) vlastní ilustrace ke knihám. Zatím vládnu jen tužkou a ještě pořád mi ujíždějí proporce - hlavně v obličeji. Nu, tak jsem si vzala tento obličej a poctivě ho vykreslila. Nos je trochu zvláštní, stejně jako brada, ale příště to bude snad lepší.
Zase je to pro mě o zkušenost více a já doufám, že se brzy odhodlám vybarvit některé své kresby.

Když jsem domalovala, docela dost mi to připomínalo jednu vedlejší postavu z příběhu Naya, který je zatím dostupný jen na internetu (piste-povidky). Má stejný účes, barvu vlasů i očí, takže můžu říct, že se jedná o portrét mladé ženy jménem Fei Khärsa.

Dragita

Pokud je potřeba, můžete se mrknout na originál line-art, ať tu mám zdroj. http://www.deviantart.com/art/Line-art-73599773



Mějte se krásně,
Zdeňka M.

Žádné komentáře:

Okomentovat