27. srpna 2014

Photo - Myší dovolená

Myš na cestách...vemte plyšáky ven
Zdravím Snílci,
léto se nejspíš už definitivně vzdalo a vlády nad počasím se ujímá podzim, ale myslím si, že není důvod smutnit, protože všechna roční období jsou krásná a plná inspirace, stačí se jen podívat kolem sebe... Ale ještě zpět k létu. Uspořádala jsem pro vás letní Photo výzvu na téma "Plyšáci na cestách" a vy jste měli za úkol vzít své plyšové miláčky někam ven, vyfotit je a fotku či fotky mi poslat. Všem, kteří se zúčastnili moc děkuji a ti co to ještě nestihli, tak máte čas do neděle 31. srpna.

Na podzimní období (tedy září až listopad) pro vás chystám další výzvu, zase na jiné téma. Snad vás zaujme a výzva, což je v podstatě focení na téma, poslouží k oživení našeho Phota. Jinak ovšem můžete posílat jakékoliv své fotografie... Photo je tu pro vás, členové klubu, tak ho nenechte zapadat prachem.

Své fotografie mi posílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Milí snílci, i přesto, že se možná zdá, že jsem na Vás dočista zapomněla, není tomu tak. Jen bohužel všemožně měním svou pozici a můj blog si tak, stejně jako já, užívá prázdninového volna. Abych se s Vámi o ten relax podělila, tu jsou snímky prázdninové. Modelkou na nich nejsem já, nýbrž mnohem fotogeničtější myš-beze-jména (kdysi jsem ji vyhrála v básnické soutěži, které se zúčastnili všehovšudy tři lidé), která mě doprovázela (koneckonců mě by na tu houpačku nepustili). Užívejte prázdnin!

název fotek: Myší dovolená

MissNeverFree




A to je pro dnešek všechno, za týden zase na viděnou...
Zdraví,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. Jéé to jsou úžasně naaranžované fotky roztomilého myšáka!!! To nemá chybu

    OdpovědětVymazat