21. srpna 2014

Creatio - Na nábřeží

Sněte, tvořte a malujte...


Zdravím,
konečně jsme se tu zase sešli, chyba byla tentokrát na mám přijímači, ale na dnešní úžasný výtvor se vyplatilo si počkat. Jak trávíte léto? Tvoříte, nebo lenošíte?

Creatio je tu pro vás, členové Klubu Snílků, takže zasílejte portréty, abstrakce, nebo prostě cokoliv, co je kreslené. Vemte tužku, pastelky, tempery, jiné barvy nebo třeba tablet a tvořte. Zasílat můžete jak novinky, tak i něco z vašich archívů... Fantazii se meze nekladou!
Svá výtvarná díla posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomenout podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Na nábřeží
Jakub Schikaneder je nejen oblíbený malíř mé babičky, ale s postupem času jsem se do něj zamilovala i já. A tak není divu, že jsem se jednoho dne rozhodla vyzkoušet, jestli zvládnu to, co on, a zkusila jsem babičce s vydatnou pomocí temper vyrobit další kousek do její sbírky. Výsledek není úplně dokonalý, hlavně mu chybí ta šedivá patina, která celkové atmosféře dodává punc tajemné záhadnosti a lehkou ponurost, ale i přesto si při každém pohledu na tento obrázek vzpomenu na všechny romantické procházky po nábřeží, které se zatím nikdy nestaly.
Všechny vás pěkně zdravím :)

Jehane O´Tee


Pokud třeba někdo z vás máte nápady na oživení Creatia nebo jiné připomínky, tak si je nenechávejte pro sebe, ale napište je do komentářů nebo na klubový email (jen Vám zřejmě odpovím až o víkendu). Ráda si vaše nápady poslechnu, protože Creatio je tu hlavně pro Vás, Snílci, tak je důležité, aby Vás bavilo.
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Jehane, klóbrc dolů. Tohle mi vzalo řeč.

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda. Cítím slaný vítr na tváři a slyším racky :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]:,[2]:,[3]: Teda, taková chvála, až se červenám :) Moc vám děkuji, jsem ráda, že jsem se zase jednou mohla zapojit do všeobecného snění a dění!!! :)

    OdpovědětVymazat