17. ledna 2013

Creatio - Muchomůrka nosatá od antitalenta, novinky a soutěž

Na vlnách Creatia doplujeme k lepším zítřkům...


Zdravím Snílci,
je načase naše milované Creatio pořádně nakopnout (ten kopanec patří více mě než vám) a doplout k cíli, protože jedině tak se někam dostaneme. Dneska to bude trošku delší, ale věřím, že každého kresluchtivého Snílka novinky zaujmou a snad je uvítáte.
Dospěl čas k tomu, že bych vás za vaši aktivitu a přispívání svých výtvarných děl měla náležitě odměnit, proto každé tři měsíce (4x za rok) vylosuji jednoho z vás, který v tomto období přispěl a odměním knihou. Nejspíš vám dám vybrat ze dvou titulů, ale ještě nevím, o co půjde. Za období leden až březen budu losovat "výherce" začátkem dubna, ale to se pak ještě připomenu. Jen doufám, že tato novinka nikoho neurazí a nebude to považovat za úplatek. Je na každém z vás, kdo své dílko do Creatia pošle a kdo ne.
Svá dílka posílejte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu prosím napište Creatio, k dílku připojte název s krátkým popisem a nezapomeňte se podepsat s odkazem na blog.

Nyní se podíváme na zaslané dílko, které je věru kreativní nápad a Maglaiz se Muchomůrka velmi povedla a v závěru na vás čeká soutěž.

Zdravím!
Zasílám mou nejnovější "zrůdnost". Ano, zkoušková krize mne natolik zasáhla, že Maglaizíček vzala do ruky tužku a pastelky a něco stvořila. Zda je to zdařilé či nikoliv, ponechám Snílkům. Já obvykle říkám, že mne výtvarné pomůcky nemají rády.

S pozdravem
Maglaiz

P.S. Jedná se o fotku z foťáku a musela být ještě upravena. Sice to není žádná sláva, ale skenování dopadlo ještě hůř


Soutěž:

Jelikož Klub snílků letos oslaví 2. narozeniny, musíme to pořádně oslavit, proto tu je pro vás soutěž o tři knihy (jedna pro každého výherce). A co máte udělat? Nebojte, zaprodávat duši nemusíte...

Vaším úkolem je nakreslit dílo na téma:

"Snílek"

Je úplně jedno jak se úkolu zhostíte, fantazii ani originalitě se meze nekladou. Takže vytáhnete pastelky, tempery, křídy... nebo třeba můžete tvořit na PC či tabletu... Jen nechte unášet na snílkovské vlně.

- Soutěžíme o tyto knižní tituly:
  • Legendy mladé Libuše - Evžen Vítovský (Budeč, 2010 - 4. vydání upravené)
  • Drakobijci 6 (Straky na vrbě, 2004 - 1. vydání)
  • Vetřelci: Hon na Vetřelce - Robert Sheckley (Perseus, 2004 - 1. vydání)

- Zúčastnit se může každý člen z Klubu snílků.

- Své soutěžní výtvory mi zasílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio - soutěž "Snílek", nezapomeňte připojit krátký popis, jméno (nebo přezdívku) a blog. Případně napište, o jakou knihu byste měli zájem.

- Až se mi sejde alespoň šest výtvorů, tak je zveřejním a snílci o výhercích rozhodnou hlasováním. Tři soutěžící s nejvyšším počtem hlasů budou odměněni knihami.

Děkuji za vaši pozornost a těším se na vaše výtvarná díla, ať už běžná do Creatia, nebo soutěžní.
Mějte se krásně,
Zdenina Vankov.

4 komentáře:

  1. To už jsou dva roky? Páni...
    Soutěže se asi nezúčastním, ale doufám že se bude na co koukat

    OdpovědětVymazat
  2. Ber se asi trochu ztrapní, ale zrovna dneska se jí povedl snílkovský obrázek, který by byla škoda neodeslat!A propos, "antitalent" má rozhodně talent, minimálně na kreslení hub

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, knihy do velké soutěže mi pro mne osobně atraktivní nepřipadají. Ale ty dílčí... Uvidíme, až někdo něco vyhraje, třeba tam budou výběry zajímavější.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Bacha na antitalentovo ego! Ačkoliv musím se pochválit za ten muchomůrčí klobouk, jak je frajersky dán na stranu, což byl skutečně účel.

    OdpovědětVymazat