13. ledna 2013

Aurora - ukončení 54. duelu + zadání 55. duelu


Milí snílci,
pro tento týden se duel... hádejte co?... opět nekoná, protože na klubový e-mail nic nedošlo. V tomto bodě bych se nicméně na okamžik zastavila a vyjádřila mé uznání slečně Opti-Mystique, která alespoň měla dostatek slušnosti se omluvit, že nakonec nic nepošle, protože nestíhá. Nuže, děkuji ti za toto gesto :)

Co se týče nového zadání, rozhodla jsem se, že u Nic ještě chvíli zůstaneme a proto novým zadáním je povídka na téma Prázdnota. Zapisujte se pod tento článek do komentářů a svá díla mi následně zasílejte do večera 25. ledna na e-mail klub.snilku@email.cz (předmět e-mailu: Aurora). Rozsah a podobné záležitosti nechám čistě na vás, nicméně by bylo hezké, kdyby povídka byla minimálně na stránku dlouhá, ať si ostatní snílci počtou.

Budu se těšit a doufat, že někdo opravdu něco pošle :)

A.S.

5 komentářů:

  1. Povídka? Nevím nevím. Může být i drabble? Nejsem si jistá, jestli bych něco dlouhého vypotila.

    OdpovědětVymazat
  2. Prázdnota zní vzhledem k jedné povídce, kterou plánuji, dobře. Pokud se nikdo nepřihlásí, tak ti do Aurory něco k tomu pošlu.

    OdpovědětVymazat
  3. Nehlásím se, ale pouvažuji. Popřevaluji na jazyku, a pak uvidím, zda spolku z nedostatku čehokoliv, nebo zda to vyplivnu na monitor

    OdpovědětVymazat
  4. [1]:Dobře, proč ne, pošli mi, co napíšeš a uvidíme :)[2]:[3]:Úžasné, budu se moc těšit na vaše případné příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  5. A.S. velice se omlouvám, ale vzhledem ke zkouškovému žel nestihnu do Aurory cokoliv sesmolit

    OdpovědětVymazat