13. října 2011

Devatenáctá vzducholoď se Snílky


Hodnocení další vzducholodě je stejné jako vždy.
ANO - Vítejte mezi Snílky
ANO - Vítejte, ale nezapomeňte se přihlásit do Repetitia
NE - To snad nemusím vysvětlovat





1) Ann~e - strange-person.blog.cz - ANO
Protože jsem snílek tělem i duší. Pokaždé sním o něčem jiném a přesto stále o tom samém, ve svém světě. Jsem schopná začít snít kdekoliv a kdykoliv. Protože jsem hrdá na to že jsem snílek a že to o sobě mohu říct, aniž bych o tom pochybovala. A protože jsem se v poslední době stala závislou na ostatních snílcích.
Sním, tedy žiji.
Protože chci patřit k ostatním snílkům.
Berenika:
Nemám co dodat. Snad jen - Krásný let.
Fantaghira:
Jak to, že jsem na tebe ještě nenarazila? Vítej u nás :)

2) Raisel - raisel.blog.cz/ - ANO
Věčně snící, neznající rozhraní mezi Snem a realitou - to jsem já. Sny patří k našemu životu, snění taky. Kdybych neměla sny, nebyla bych. Patřit k ostatním snílkům by byla pocta.
Berenika:
Další blog, který mne dokázal oslovit. Určitě ano.
Fantaghira:
Ano. Ano! Co víc říct?

3) Vixen - vixenin-koutek.blog.cz - NE
Myslím že pravého snílka nepoznáte podle toho co vám napíše. snílka poznáte až ho potkáte
Berenika:
Blog se mi líbí, ale podle posledního článku skončil, takže bohužel. Co se týče toho, že už jsi mezi námi byla a blog zrušila už předtím... Mohla jsi mít tu slošnost a napsat, že končíš.
Fantaghira:
Bohužel. Ale i kdybys neskončila, nejsem si jistá, jestli bychom tě přijali.

4) Áňa - noonaamee.blog.cz - ANO
Nepatřím nikam. Je tedy na vás říci,zda je to pravda.(A zlodcera se směje, neb nic tupějšího napsat nešlo... Ale budiž). Jak bylo někdy někde řečeno, můj blog je odrazem mé duše, tudíž se jí vůbec nepodobá. Howgh.
Berenika:
Obdivuji rozdíl mezi prvním a zatím posledním článkem. Počítám, že z archivu roku 2008 bych nebyla nadšená, takže se do něj raději nekoukám. Z letošního a minulého roku jsou články mnohem podstatnější, takže ANO.
Fantaghira:
Tvoje verše mi vyvolaly úsměv na tváři. Co na tom, že některé staré články v archivu nesjou tak kvalitní. Každý nějak začínal a teď se nad tím můžeš usmát. Ano.

5) Dori - sugarcoat.blog.cz - ANO
Stojím nohama pevně na zemi, ale zároveň hlavou létám v oblacích. Sním, tedy jsem. Kromě knížek je pro mě snění jediným útěkem od reality, kterou bych nejradši vzala a celičkou pozměnila. Ačkoliv..
Berenika:
Opravdu krásné fotografie. Rubriky mě oslovili a ten hlas byl víc než dostatečně zasněný pro náš klub. Vítej.
Fantaghira:
Nemám co vytknout. Vítej.

6) Niviat - niviat.blog.cz/ - ANO
Život je o plnění snů a ty by neexistovaly bez pořádných snílků. Mě se podařilo již jeden sen proměnit ve skutečnost, ale to mi nebrání snít dál...
Berenika:
Zase mi jednou došla slova. Nechť se ti v našich vzducholodích líbí.
Fantaghira:
Mám pocit, že se až příliš opakuju. Vítej u nás.

7) Rorulka - stupidity01.blog.cz - NE
Létám hlavou v oblacích a neustále sním. =)
Berenika:
Posluchárna se mi moc nelíbí. Článek u písničky mi příjde krátký a nicneříkající. Jinak jsou tvé články pěkné, jenže šest nestačí. Až budeš mít blog déle, přihlaš se znovu.
Fantaghira:
Málo článků a poslední na začátku srpna? Ne. Aspoň zatím.

Berenika:
Celkově z toho mám dobrý pocit, ale detailně je to horší. Všechny obrázky u článků jsou tvé? Pochybuji.
Už proto za mne ne.
Fantaghira:
Zdroje u obrázků. Chybí. Bohužel. Doplň je a zkus to znovu, mně se jinak tvůj blog líbí.

9) Ps-rosien - ps-rosien.blog.cz - NE
Chtěla jsem se nad tím zamyslet a napsat nějakou úžasně filozofickou myšlenku, nakonec to ale vezmu prostě od srdce.. Slovo snílek na mě prostě sedí. Vyjadřuje to, jaká jsem. Přes den normálně žiju, ale večer utíkám do jiného světa, mého vysněného světa. Mohla bych o tom psát dlouho, ale už teď jsem napsala víc, než jsem chtěla. Někdy píšu až příliš dlouhé komentáře
Berenika:
Na první pohled se mi tvůj blog líbí. Ale je tohle (http://ps-rosien.blog.cz/1107/jak-vyzrat-na-vysoke-podpatky) opravdu snílkovský článek? A co zdroje, které tady chybí? (http://ps-rosien.blog.cz/1107/blair-waldorf-nase-milovana-modni-ikona)
Stejně tak tady (http://ps-rosien.blog.cz/1105/vrazedna-kombinace-mini-legin) Jinak řečeno celá rubrika fashion XD
A jinak všude (http://ps-rosien.blog.cz/1107/kousani-nehtu) zdroje, zdroje, zdroje. Kdyby jednou nebo i pětkrát by se to tolerovat dalo. Případně kdyby to byly starší články... Ale takhle ne.
Fantaghira:
Testy kosmetiky? Fashion? Dejme tomu, že bych ty rubriky skousla, ale bez zdrojů to nejde. Souhlasím s Berenikou a říkám ne.

10) Dadie - infinite-thought.blog.cz - ANO
Snívanie je môj svet, snívam vždy keď sa dá, keď zatvorím oči. A keď už mám hlavu snami prepchatú, pár snov vyhodím na blog.
Berenika:
Opravdu zajímavý blog, kterému bych neměla, co vytknout, nebýt obrázků.
(http://infinite-thought.blog.cz/1107/ani-den-volna) Líbí se mi, jak popisuješ i obyčejný den, i když popravdě jsem takový blázen, že lépe než Slovenštině rozumím Rusky. Nicméně ten obrázek asi nebude tvůj, že? Za mě ano, ale do Repetitia.
Fantaghira:
Líbí se mi tvoje básničky. A když doplníš zdroje tam, kde ti chybí, bude všechno v nejlepším pořádku.

Sním, a už dlouho. Sedím doma, dívám se do zdi a sním.Sním o tom... jak budu tam a tam.Sním o tom, že se rodiče přestanou hádat.S ním o tom, že se naučím létat.Sním o tom... prostě sním.
Když jsem si zakládala blog, i z názvu mírně vypovídá, že... sním. x)
Berenika:
A copak je tohle? (http://not-realistic-life.blog.cz/1102/co-bude) Obrázek bez zdroje by se tady dal přehlédnout, ale tak krátký článek mě děsí. Občas by to chtělo v téhle rubrice rozepsat. Hodně.
(http://not-realistic-life.blog.cz/1012/vyhry) 30.12.2010? Ale to není tak dávno. Když jsem četla, že mám přimhouřit oči nad staršími články, brala jsem to. To je samozřejmost. Ale Z Prosince minulého roku? To už není tak dávno.
A pak "Jsem členem" Vážně je dobré psát tam KS, když u nás ještě nejsi? (http://not-realistic-life.blog.cz/category/kos)
Tohle (http://not-realistic-life.blog.cz/1101/omg) už se ale tolerovat nedá. Ne, ne, ne.
Fantaghira:
Vyděsil mě už nápis pod záhlavím - prosba o hlas v SONB. A jestli jsi přestěhovala blog, není vůbec co řešit. Ne.

Když už mi to, že jsem neustále mimo, oči vytřeštěný do prázdna a kolečka v mozku na plný otáčky vytvářející pilně vnitřní monology, dělá problémy v reálným životě, užívám si, že v tom imaginárním internetovém mám pro změnu navrch a rozhled :) Víc píšu, než mluvím, to taky něco vypovídá. A kupodivu jsem dost vytrvalá, co se týče držení se snů zuby nehty - právě mířím na školu, která mi otvírá dveře přesně k takové práci, jakou si přeju dělat :D
Fantaghira:
Když jsem se poprvé dostala na tvůj blog, nechtělo se mi věřit, že všechny ty články jsou opravdu od tebe. Ale ano, ony opravdu jsou. Jenom se obávám, že jsem nenašla zdroje k obrázkům. Takže z jednoznačného "Ano!" je trochu váhavé "Ano, ale zkus doplnit zdroje k obrázkům".
Berenika:
Za mne už bylo vše řečeno. Souhlasím s Fantaghirou a za mě ano.

13) Fanta Light - http://fantalight-cd.blog.cz/ - ANO
Sním o super blogu, který je podle mých čtenářů originální a podle Standy bez budoucnosti. Chtěla bych také zažít ten pocit někam patřit, snít s ostatními a kašlat na realitu.
Fantaghira:
Já nemám co říct. Tedy vlastně ano - příjemný let.
Berenika:
Já si nemohu odpustit zmínku o úžasném designu. Už jen pro ten bych řekla "ano" a nemusela bych se dívat na články. Nicméně nedalo mi to a podívala jsem se. Velmi poutavé. Vítej mezi Snílky.

14) Dark Knight - http://darkknight.blog.cz/ - NE
Snažím se psát co nejpodrobněji o věcích co mě zajímají. A i fotit. Myslím, že klub snílků je pro mě jako dělaný, ale to musíte posoudit sami.
Fantaghira:
Článků máš relativně málo, což by ani tak nevadilo, ale mně na nich něco chybí. A co má být tohle: http://darkknight.blog.cz/1108/floccinaucinihilipilification-to-je-teda-tema? Článek na TT? Ne, tohle není snílkovský blog.
Berenika:
Myslím, že i tady již za mě bylo vše řečeno... Pokud si nedokážeš poradit se článkem na téma týdne, nepiš ho. To je rada do budoucna. Alespoň nikdo nepozná, že občas u tebe snění pokulhává...

15) ramy - http://ramenka.blog.cz/ - ANO
najradšej mám tie chvíle ked som iba ja a moja fantázia. snívam veľa a rada a pár ľudí ma označilo za rojka, čo je v preklade niečo ako snílek lietajúci v oblakoch svojho sveta. A preto je načase pridať sa medzi svojich :-D a vidím, že som 30tá, akurát miesto pre mňa :)
Fantaghira:
Líbí se mi tvoje fotografie. Už jsem se nadechovala na "Ano", ale pak jsem si všimla, že nemáš zdroje u obrázků (třeba tady: http://ramenka.blog.cz/1108/ellie-goulding), takže ano, ale doplnit!
Berenika:
Zase mohu jen souhlasit s Fantaghirou. Jinak se i mě tvůj blog zamlouvá, takže doplnit, přihlásit do Repetitia a vítej v KS.

16)Aki Mitsuko - Http://Mitsukin.blog.cz - ANO
Proč si myslíte že k nám patříte :) - toto je záludná otázka :] Řeknu to upřímě od srdce - prostě chci >:D, váš blog mě zaujal a myslím (doufám), že jsem taky "jedna z vás" - snílků ^_^
Berenika:
A takto se pozná správný otaku. Jak vidím, tvůj blog už dosáhl tohle září jednoho roku, gratuluji. Jsem ráda, že jen chvíli potom tě můžu přijmout do Klubu Snílků. Jsem si jistá, že mezi nás skvěle zapadneš.

17) Criss - http://criss7.blog.cz - NE
Myslím, že blog hodlám směřovat v duchu vlastní tvorby, vlastních zážitků atp., takže bych se sem rád připojil =) Sice teprve začínám, ale chci se blogu věnovat, jak jen bude možné.
Berenika:
A jej. Teď přemýšlím, jak moc bych mohla přihmouřit oči. Bohužel, nad rubrikou Ankety bych musela obě křečovitě zavřít a to nemohu. Články jsou sice zajímavé a mě osobně se tvůj blog líbí, ale zároveň jsou krátké. Rubrika Anket, kterou už jsem zmínila před chvílí, navíc do Klubu Snílků nepatří. Dávám ti scice ne, ale povinně se přihlaš znovu, jestli se ti bude chtít napravit ankety a prodloužit některé články. Stačí třeba o odstavec.
Zaujala mne hlavně upřímnost v prvním článku a už pro ni bych tě velmi ráda přijala. Myslím, že se mezi nás skvěle hodíš.

18) LadyMielle - Http://michaelle.blog.cz - NE
Protože jsem vážný snílek, pořád s hlavou v oblacích, zakládám si na vlastní tvorbě básní, písní, melodií, povídek a grafice... Nevím, nehodlám se za sebe přimlouvat, teprve blog rozjíždím, takže asi mnoho z jednoho článku [TT, viz. Actuall v menu] nepoznáte, a nebo možná poznáte rovnou, jaká jsem nebo v jakém duchu hodlám články psát :-)
Berenika:
Další blog, u kterého si nejsem jistá. Grafika je sice pěkná, ale textu k ní moc nepřidáváš a bylo by nefér tě vzít, když ostatní k pár obrázkům napíšou mnohem víc. http://michaelle.blog.cz/1108/zmena-je-zivot toto je tvoje fotografie kupříkladu? http://michaelle.blog.cz/1108/pro-me-za-bleskovku-1 Ale no tak! Článek s jedním diplomem sem přece nepatří... Víc nemusím procházet.

23 komentářů:

  1. Ach, díky moc :)
    Gratuluji přijatým, hodně štěstí nepřijátým, ať sem brzy také patří:)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Bohužel se nesmí přihlášky opakovat

    OdpovědětVymazat
  3. Milí snílci, moc děkuji, že můžu být mezi vámi. Popravdě jsem v to moc nedoufala, ale nyní vidím, že zázraky se v mém životě stávají opravdu často.gratuluji také ostatním přijatím a ty, kteří nebyly říkám: nebojte, každý blog si najde své fanoušky.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Pěkný proslov a jestli se můžu zeptat bude tu ten článek o blogu odkazy.blog.cz ?

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Prvně řečeno mne překvapuje, proč píšeš, že přihlášky se nesmí opakovat. Samozřejmě, že se můžeš přihlásit znovu. Stačí upravit pár drobností, ve kterých "pokulhává snění" jak jsem napsala už dříve a já nebudu mít vůbec nic proti.Článek o zmíněném blogu tu bude, dokonce se chystá Grafická soutěž o vytvoření jeho ikonky právě zde. Ještě čekám, jak přesně se domluvíme s ostatními správci, ale v průběhu následujícího týdne to určitě bude.

    OdpovědětVymazat
  6. No páni! Děkuji za přijetí Vpravdě jsem to ani nečekala
    A samozřejmě gratuluji ostatním přijatým A Aki Mitsuko má úchvatný vzhled!

    OdpovědětVymazat
  7. chápem, prečo chcete aby sme písali zdroje, zvyčajne ich píšem ale napr. u takýchto fotografii ľudí (ako na odkaze v hodnotení) je nemožné zistiť autora fotky a príde mi zbytočné dávať tam odkaz na blog, ktorý tu fotku niekde stiahol, radšej som to nechala bez zdroja a dufala, že ludia budu za majitela fotky automaticky považovať osobu o ktorej je článok (ktorá je na fotografii) :)

    OdpovědětVymazat
  8. ale samozrejme, niečo s tým urobím, ked vám to vadí. a dakujem za prijatie a gratulujem aj ostatným prijatým :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem poctěna přijetím, děkuji Těší mě, že můžu patřit mezi vás, a samozřejmě gratuluji i ostatním

    OdpovědětVymazat
  10. [5]: Když jsem si pročítal kdysi pravidla, četl jsem, že se blogy po odmítnutí nesmí znovu přihlásit... Nevím možná jste je změnili

    OdpovědětVymazat
  11. [10]:Jáj, nemůžu najít, kde to bylo vidět. Pokud se nám něco podobného připletlo do pravidel nebo se to někde rozšířilo rychlostí viru, není to pravda. Je dobré, třeba dva týdny počkat, ale jakmile se upraví vše, co bylo vytknuto, můžeš svůj blog přihlásit znovu.

    OdpovědětVymazat
  12. [11]: Tak jsem si to nejspíš spletl z jiných blogů Omlouvám se za zmetek

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: To je přece úplně v pořádku. Zrovna tenhle omyl vyvracím velmi ráda

    OdpovědětVymazat
  14. [13]: nevím proč, ale když jo tak jo

    OdpovědětVymazat
  15. PS: Zrovna sním jak v tomhle klubu jednou budu

    OdpovědětVymazat
  16. Vítejte, snílkové! Ať se vám dobře a příjemně sní ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Já si tedy dovoluju nesouhlasit s odůvodněním svého nepřijetí, zdroje u obrázků mám: nepíšu je pod obrázek, protože mě to tam ruší, ale obrázek samotný funguje jako odkaz na stránku, kde jsem obrázek našla, takže je to opravdu poctivě ozdrojované všechno. :))Ale nevadí, lámat přes koleno to nebudu. :)

    OdpovědětVymazat
  18. že jsem skončila kvůli pitomý holce co mi dělal dess a na dlaším blogu jsem jí taky naletěla.. ted' mám ale tendle a toho sejen tak nezbavíte!

    OdpovědětVymazat
  19. [17]: Ajej. Tak to se velmi omlouvám, vůbec jsem si nevšimla. V tom případě se na tebe ještě jednou podíváme a případně to editnu.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc děkuji za přijetí mezi snílky.

    OdpovědětVymazat
  21. Srdce mi nervozitou a vzrušením málem vylítlo z hrudi! Uff .. už si můžu oddychnout .. počkat .. vy jste mě fakt přijali? Opravdu? :') .. děkuju moc .. ^^ vážím si toho!

    OdpovědětVymazat
  22. ee, posílala jsem mail s dotazem, zatím žádná odezva, mám ji vůbec očekávat?x3 s tímhle ani nevím, jestli se můžu hlásit do auror atp.

    OdpovědětVymazat
  23. Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

    OdpovědětVymazat