30. října 2011

Aurora - zadání 35. duelu

Do minulého duelu mi přišlo jen jedno dílko, tudíž se žádné vyhlášení nekoná, jen převelice děkuji Ann~e, která mi ono dílko zaslala.
Co se příštího zadání týče, budete fotit. Téma je "DÁLKA" a opět je mi úplně jedno, jak to pojmete. Ale pozor - rozhodla jsem se, že tentokrát budu přijímat pouze černobílé fotografie. Takže popusťte uzdu fantasii a vrhněte se do toho. Jinak opět prosím o nějaké rozumné rozměry, přibližně 800x600 px.

A ještě než napíšu mail, vsunu sem jedno malé osobní oznámení. Ti, kteří navštěvují můj blog, to ví, zbytek světa žije v blahé nevědomosti, ale skutečnost je taková, že zítra už budu v Irsku, kam odjíždím na celých osm měsíců. Absolutně netuším, jak budu všechno stíhat a proto je možné, že se tu duel v sobotu neobjeví. V takovém případě se hluboce omlouvám. Já ale pořád trpím utkvělou představou, že bych měla všechno stíhat a Aurory se mi nechce vzdávat. Kdyby se ale ukázalo, že opravdu nezvládám, Auroru někomu přenechám. Pro začátek vás ovšem prosím o shovívavost následující dva, tři týdny, než se v Irsku zabydlím, a pak by snad mělo vše fungovat bez problémů.

Tak a zpátky k práci - vaše černobílé fotografie na téma "Dálka" mi posílejte do pátku na mail klub.snilku@email.cz společně s vaší přezdívkou a blogovou adresou (fotku samozřejmě můžete doplnit několika svými slovy). Těším se a přeji vám krásný týden.

2 komentáře: