22. července 2014

Vyhlásenie víťaza

Môžeme sa sťažovať, že ruže majú tŕne, alebo sa môžeme radovať, že tŕne majú ruže.
Abraham Lincoln


Zdravím milí snílkovia
najskôr by som sa vám chcela ospravedlniť za to jednodňové omeškanie, no čo sa stalo stalo sa a ja vám s radosťou predstavujem víťaza tohto duelu.
Za iných okolností by som (v prípade, že by na klubový email dorazili aspoň dva príspevky) uverejnila anketu a týždeň by sa hlasovalo. Situácia je však taká, že sa so svojím duelovým príspevkom pochválila len M. Phoenixe , ktorú "odmena" v tvare menšej upútavky na jej blog neminie.
Nuž a istotne ste zvedaví na fotografiu ktorá myslím si, že nebudem preháňať ak poviem, že priam núti človeka snívať. (Z môjho subjektívneho pohľadu trebárs aj o lepších zajtrajškoch)
Čo vy na to?
Slovo teraz prenechávam M. Phoenixe

"Děje se toho letos spousta, ale můj hlavní pocit je sezení u moře a těšení se zpátky domů za kanál :)"



Na záver by som vám ešte rada predstavila aktuálne zadanie pre duel, ktoré znie:
- prozaické dielo-najlepšie poviedka na tému "Šťastie v nešťastí".
- príspevky posielajte na klubový email do dňa 11.8.2014

2 komentáře:

  1. Žjů, to je vždycky šok, vidět tu vlastní fotku :) Když jde o soutěž, tak z radosti nad vítězstvím, když nejde o soutěž, tak z alzheimera, protože často zapomenu, že jsem vůbec něco posílala Tak jako tak je to milé překvapení :)

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Reagujem síce trošku "po funuse", ale tak aj to sa občas stáva, že. Nech je však ako chce, za to milé prekvapenie môžeš vďačiť predovšetkým sebe a svojej múze. :)

    OdpovědětVymazat