23. července 2014

Photo - Méďa na cestách

Léto je plné inspirace, tak nezapomínejte na Photo...
Zdravím Snílci,
dnes bude Photo maličko speciální, protože mi na klubový email dorazil první příspěvek do Letní výzvy "Plyšáci na cestách" a vůbec nevadí, že M. tak úplně nesplnila zadání, hlavní je cestující plyšák. Méďovi to navíc v baťohu velmi sluší. :-)
Tak se inspirujte a vyfoťte své plyšové miláčky na výletě. Kdopak si je bude brát na sobotní blogeský sraz? Pokud vše dobře dopadne a já tam budu, tak určitě uvidíte i mého dráčka Soptíka.

Léto je období plné inspirace, tak doufám, že vytáhnete své fotoaparáty, mobily, nebo čím fotíte, a zvečníte všechno kolem sebe. Photo je tu pro vás, Snílci, můžete se zde pochlubit svými výtvory a udělat si zadarmo reklamu na váš blog, tak neváhejte.
Své fotografie posílejte na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Pěkný den přeji,
nevím, jestli úplně do puntíku splním zadání - tohohle plyšáka jsem ani tak nevzala na cesty, jako jsem si ho spíš přivezla. To jsme se jednou s mým panem Mysteriózním vydali do Brightonu házet mince do automatů a posedl nás mamon a touha vyhrát medvídka. Tak dlouho jsme se o něj snažili, až se to na úplně poslední pokus podařilo a byl náš! A protože jsme byli ve městě na koloběžkách, čekala ho pak cesta kolobrndou domů. Chvilku se vezl vpředu, ale to nám nebylo ani jednomu moc pohodlné, tak si pak prohlídl brightonskou kolonádu z batohu.

A jednou určitě pocestuje minimálně do ČR, možná i někam jinam :)

M. Phoenix




Mejte se krásně,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. A jak se s medvědem dorozumíváš? Česky? Anglicky?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: A nerozumí medvídci i beze slov?

    OdpovědětVymazat
  3. Já na něj mluvím po svém, ale myslím, že je jazykově univerzální. Posadila jsem ho totiž vedle svého menšího českého medvídka  a vypadá to, že si ti dva dobře rozumí :)

    OdpovědětVymazat