15. ledna 2014

Photo - Na křídlech poslání...

Photo je místo pro všechny zasněné fotografy i v roce 2014...
Zdravím Snílci,
velmi se omlouvám za moji nepřítomnost, ale nejspíš jsem usnula zimním spánkem. Naštěstí jsem se díky teplému počasí zase vzbudila, a tak nemusíte čekat do jara, než se v Photu bude něco dít. Již příští týden se totiž můžete těšit na soutěž. Zatím vám prozradím pouze to, že půjde o fotografickou soutěž (jak překvapivé, že?). Tak doufám, že jsem vás navnadila a vy se zúčastníte v co největším počtu.

Začal nový rok, a proto by nebylo od věci si zopakovat základní informace o Photu, jen pro případ, že by jstě pozapomněli, k čemu slouží atd.
Photo je tu pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Doufám, že se konečně odhodláte a zašlete mi své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Na křídlech poslání...
Každé ochmýřené semínko pampelišky má své poslání.
Krásný den,
Kariol


Hlavně nezapomínejte na vaše Photo!
S pozdravem,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. Krásná fotka s tím popiskem je to přímo nádhera! Já miluju makro fotky z rostlinné říše. Zrovna dneska jdu po dlouhých bojích s nemocemi na fotografickou procházku, tak jsme zvědavá...Třeba se mi podaří zvěčnit něco, oc by stálo za to poslat sem.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné chmýříčkové foto! Pampeliška, jen foukneš a malé padáčky letí... neznámo kam.

    OdpovědětVymazat