10. ledna 2014

Iluze stá desátá

Blaničtí nepřijedou...

Hola hej!
Stále se pravděpodobně ocitám ve fázi deprese, ovšem podivné na tom jest, že se duševně zas tak mizerně necítím. Ano, nemluvím, ztratila jsem hlas díky "obyčejné" chřipce.
Naštěstí mám zkouškové a učím se, takže hlas ke komunikaci potřebuji minimálně a většinou to řeším buď posunky, nebo šeptem. Nakonec jsem ráda, že většinu zkoušek mám písemných a ne ústních. Už se totiž vidím, jak bych v pondělí šeptala ohledně politických stran První republiky. Jó, dosti zábavné by to bylo při povídání o komunistech či stran s fašistickými tendencemi. Takový spiklenecký revolucionářský šepot. Jsem ráda, že s Vámi, Snílci, si mohu nyní povídat ryze přes litery, protože v součanosti bych osobní setkání nevzhládla hlasově. Jak se máte Vy?

Autor: octane2
Mohu Vás potěšit, že Vaše přání a snad i intenzivní myšlenky minulé pondělí zabraly a Maglaizíček dostala dokonce za dva ze zkoušky ze stylistiky. Ovšem nemoc mi nedovolila absolvovat v minulé úterý zápočet z českých dějin 1918-1945, takže tento zápočet právě budu psáti toto pondělí.

Iluze. Dnes jsem si skutečně nemohla vybrat. S hudbou mi pomohla milá Dragilia (málem bych na tuto skupinu zapomněla!), ovšem ohledně obrázků jsem byla nerozhodná. Velmi nerozhodná. Proto Vás rozmazlím a budete si moct vybrat hned ze tří obrázků. Jaká je tetka Maglaiz?

Autor: Tomiokajiro

Obrázek, jenž uhlídáte níže, mne zaujal na první pohled. Ta příšerka má skutečně velký potenciál, nemyslíte? Když jsem spatřila onu kresbičku, ihned jsem začala přemítat nad tím, co to je za postavička. Nepřipadá Vám povědomá? Dala bych krk za to, že už jsem ji někde viděla. Máte podobný pocit?

Autor/ka: imaginism

A nyní hudba. Ještě jednou děkuji, Dragilio, jsem ráda, že Ti není Imaginarius cizí. Ještě jednou opakuji výzvu, že kdybyste měli nějaký tip na hudbu, obrázek či cokoliv jiného, mailujte na maglaiz91@gmail.com nebo na klubový e-mail klub.snilku@email.cz a do předmětu Imaginarius.



Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Mohli bychom si na ještě jednou, pro jistotu, připomenout, jaká jsou pravidla naší hry. Jsou jen tři, to se dobře pamatuje:
1) Příspěvky mohou do Sbírky iluzí vkládat jen a pouze členové Klubu Snílků, což však nezakazuje nečlenům inspirovati se.
2) Iluze mohou být povahy prozaické či básnické, nikolivěk malovací, kreslící, grafické, sochařské a tak dále, jelikož na to zde máme jiných rubrik.
3) Iluze mohou být spáchány na jakékoliv vyšlé číslo, neb nejsme časově limitováni jako Téma Týdne.


Vaše mlčící tetka Maglaiz

3 komentáře: