16. ledna 2014

Creatio - Magrath a Vesmírná pirátka

Creatio je určené pro všechny Snílky, kteří rádi kreslí...



Zdravím Snílci,
vítám vás v Creatiu i v novém roce, vím, trochu jsem zaspala, ale je čas honem naprvit chybu, a proto tu pro vás mám hned dva výtvory od známé ilustrátorky "papáji". Ale ještě než se na ně podíváme, neuškodí nám si trochu zopakovat k čemu Creatio slouží...

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou.

Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).


Je škoda, že nikdo do Creatia nepřispívá, a tak jsem se rozhodla, že i když jsem v této rubrice publikovala asi dvakrát, pošlu vám nějaké své nové výtvory, aby rubrika nezela prázdnotou.

Magrath Šedá kápě - kapitánka stínových elfů, jedna z mých postav, kterou jsem vymyslela pro jednu hru


Vesmírná pirátka - Jedna oddychovka pro potrénování kreslení postavy ;)


Takže snílci kreslete a nezapomínejte, že bez fantazie není života ;)
papája

Překvapte mě a tvořte...
Zdraví vás,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Je to podivné, ale na vesmírné pirátce mne zaujaly nosní dírky. Prosím, zdržte se psychologické analýzy, samotnou mne děsí, co by to mohlo znamenat.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kresby, koukám jak blázen!   
    Že bych se k vám taky přihlásila?

    OdpovědětVymazat
  3. To "známá" ilustrátorka je dost nadsazené [2]: Jo, koukejte sem něco dát

    OdpovědětVymazat