29. listopadu 2013

Iluze stá pátá

Fanoušci všech zemí, spojte se!



Dobrý večer,
jak se vede? Doufám, že dobře. Já mám poněkud náročnější období. Ovšem to je druhotná věc, neb jsme se opět sešli, abychom si tak trochu zafantazírovali.

Autorka: xBeckax
Ano, i na Maglaiz dolehla Doctoří horečka. Všimla jsem si, že pár z Vás taktéž holduje modré budce a dokonce se zde už objevila jedna óda na chlapíka se sonickým šroubovákem - děkuji, Zdenino, za inspiraci.

Pevně věřím, že se na mne nebude zlobit osazenstvo, kterému vadí tahle mánie, jelikož jsem volila obrázky a hudbu tak, aby i newhovians se mohli zapojit do této Iluze. Snad se mi vše podařilo a nikdo nezůstane ublížen. Mimochodem pokud objevíte krásnou hudbu či obrázek, budu ráda, když se podělíte a buď zašlete přímo mé osobě (maglaiz91@gmail.com), nebo na náš klubový mail klub.snilku@email.cz a do předmětu napsat Imaginarius. Každý zájem o chod této rubriky a nejen jí, ale i celého klubu, je více než vítán a je pro nás velkou zpětnou vazbou, za níž jsme vždy velmi vděčni.

Autorka: Tasharene
Co je horší? Míti za zády mořskou obludu nebo míti za zády nepřítele na život a na smrt? Co myslíte? Jak byste řešili tuto patovou situaci? Jak se může cítit žena, která se ocitla v kleštích? A je vůbec v kleštích? Co když... ale už se plácám přes prsty. Vím, že jste chytří sami a že určitě přijdete i na jiné možnosti, které se nabízí.
Autorka: Gigei

Ne, tento obrázek jsem si nemohla odpustit. Je vtipný, je doctorovský, je zkrátka ideální pro humornou FF. Ovšem neříkám, že musí být vaše Iluze zásadně dle těchto obrázků, můžete se inspirovat čímkoliv z nich. Líbí se Vám Dalek? Pište o Dalecích! Líbí se Vám modrá policejní budka (aniž byste věděli, že je to TARDIS a co to TARDIS je)? Pište o tom! Zajímá mne jakýkoliv Váš nápad. Snažím se neklást Vám meze, ale naopak Vás nakopnout k tomu, abyste něco napsali, abyste začali přemýšlet nad úplnou hloupostí a snad i převrátili své vnímání a začali myslet jinak než ostatní. Lidská mysl je ohromný poklad a ten by se měl hýčkat a udržovat v kondici. Pokaždé mne fascinuje, jak každý z Vás Snílků, uchopil téma týdne nebo Iluzi. Je to něco úžasného, že každý z Vás pojme téma jinak, pozoruhodně. Zamítám to, že většina z Vás si napsala do profilu adjektivum obyčejný/á/é, je to ta největší lež, co kdo kdy vymyslel a napsal.



Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Vše bylo řečeno, vše bylo napsáno, vše bylo vloženo a ozdrojováno. Jaký je čas? Čas loučení. Ale nebojte, loučíme se jen na krátko! A možná i ještě na kratší dobu, pokud Otmilka najde čas na jistou věc.

Krásný večer, užijte si víkendu a příští pátek se opět uvidíme.

Snění zdar!
Vaše tetka Maglaiz


P.S. Někdy bych potřebovala TARDIS. Nevíte někdo, kde se teď nachází Doctor?

5 komentářů:

  1. Dnes se mi víc než obrázky líbí hudba...

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Já to říkám pořád, že This is Gallifrey je dokonalá skladba!

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa Whovianská mánia pochytila len nedávno, takže mám čo doháňať ale Matt v roli doktora je božský Zaujímavá ilúzia

    OdpovědětVymazat
  4. Tak se mi konečně povedlo něčeho se včas zúčastnit. Krásná hudba v Iluzi mě po dlouhé době nakopla ke psaní. Díky za krásnou inspiraci k výletu do fantazie. Není nad chvíle snění s opravdu inspirativní hudbou

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju Doktora Who, celej seriál, písničky, zvlášť Gallifrey je úžasná skladba... asi sem přidám své výtvory i opožděně ;)

    OdpovědětVymazat