7. listopadu 2013

Creatio - Solná lebka

Creatio je tu pro všechny kresluchtivé Snílky....


Zdravím,
Halloween je za námi, ale nevidím důvod, proč si jej nepřipomenout. Děkuji za zaslání díla a vy ostatní Snílci nezapomínejte, že Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda kreslí či malují tužkou, pastelkami, fixy, vodovkami, olejomalbu nebo třeba i na tabletu. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi zasílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními.
Pokud se k tomuto kroku odhodláte, tak tu pro vás je náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis výtvoru (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Ahoj všichni :)
posílám jeden ze svých pokusů se solí. Původně jsem chtěla nakreslit studii lebky, jako takové cvičení do kresby a takhle se to zvrtlo.
Jméno: Solná lebka


Kdopak mi zašle svůj výtvor do Creatia? Překvapte nás všechny, ale hlavně tvořte...nebo budu zlá! Tak šup, honem posílejte!
Zdraví vás,
Zdeňka M.

2 komentáře:

  1. Páni, to je krásné a zajímavé, se solí jsmě dělali takový výkres tak v třetí třídě , no tohle aspoň vypadá moc pěkně :)
    ..Kdybych uměla kreslit, poslala bych i dějaké své "dílo", bohužel jsem moc nešikovná

    OdpovědětVymazat
  2. Působivé, Mločku, vskutku působivé.[1]: Upřímně, já jsem patlal nejvyššího řádu a už se zde zaleskly dvě nebo dokonce tři má díla. Chce to jen odvahu a chuť kreslit. Při nejhorším si uděláš srandu sama ze sebe a to se cení.

    OdpovědětVymazat