1. listopadu 2013

Iluze stá první

Na pokraji,
kde křehká hranice jest...



Dobré dopoledne vinšuji,
to se divíte, že již tak brzo, že? Co jsem slíbila, to také dodržím. Leda by mi v cestě stál matrix. Již nyní budu mít dotaz na milé soutěžící, zvláště na Vivienne a Dragilii. A jakýpak to bude dotaz?

Vím, že by se pravidla neměla měnit, ale během hodiny didaktiky, kdy jsme mluvili o hodnocení žáků a jejich motivaci, mi došlo, že rychlost asi nebylo to správné kritérium pro vítěze. Proto se zvláště Vás dvou, Vivenne a Dragilio, ptám, zda byste souhlasily s případnou anketou o vítěze či o rozlosování pomocí random.org? Pokud některá z Vás řekne ne. Nic se nebude měnit a zpracuji v sobotu výsledky. Hlavně se nebojte projevit svůj opravdový názor, nikdo vám hlavu neutrhne.

A nyní k dnešní Iluzi.

Autor: Aegis-Strife

Autor: Aegis-Strife

Dnes opět dva obrázky, ovšem už jen jedna melodie, nemohu Vás přespříliš rozmazlovat. Nu, přeji úspešný den a krásný víkend.


Jak se Vám dnešní Iluze líbí? Je to Váš šálek čaje či kávy, nebo byste raději uvítali něoc jiného?


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Snění zdar!
Vaše tetka Maglaiz ;-)

15 komentářů:

  1. Tak nějak nevím, jestli se má účast s tím jedním příspěvkem počítá. Ale obrázek, na který jsem básnila, byl jediný, který se líbil mé Múze...

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznávám, že parametr rychlosti mi přišel zvláštní už v počátku. I když... tady byla na vině spíš moje "paranoia", která viděla předem připravované příspěvky s nastaveným zveřejněním v 00:01. Proto bych proti jinému způsobu určení vítězství neprotestovala.Pokud bych ale do toho mohla mluvit, byla bych raději za hlasování. Protože tam mám možnost získat zpětnou vazbu. (Když už nic jiného. )Jen se trochu obávám, že snílkové nebudou mít na hodnocení čas. Přece jen, 16 příspěvků není zas tak málo.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Ale měli čas si je přečíst během týdne

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Co se týče času, chtěla jsem si ověřit, zda skutečně na Snílky platí šibeniční termíny a závod s časem. Jak je vidno, tak aspoň dvoum to pomohlo. Nebyla v tom nějaká zlomyslnost či chuť někoho protěžovat. Chtěla jsem to pojmout skutečně jako výzvu výzev. A už na počátku jsem věděla, že tím ohrožuji kvalitu děl.
    Přiznávám, byla jsem hloupá, že jsem nezohlednila i negativní dopad onoho časového limitu a prohlášení, že vítězí ten nejrychlejší.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě je jedno, jak bude rozhodnuto o vítězi. Já se zúčastnila, abych ti udělala radost (což se doufám povedlo) a podpořila tě v tvé aktivitě. Vím, že dělat něco bez ohlasu druhých není zrovna to pravé. Moje mise byla myslím zdárně dokončena

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Tak teď zírám na monitor asi už dobrých pět minut. Ještě jsem nezažila, aby se někdo účastnil soutěže, aby udělal radost pořadateli či někomu jinému bez kouska pomyšlení na výhru a vítězství. Tímhle jsi mi udělala radost ještě jednou. Vážím si toho a i ostatní by si měli vážit Tvé osoby.

    OdpovědětVymazat
  7. [4]: Přiznávám, že pro mě byl šibeniční termín už jen fakt, že mám na osm dílek pouhý týden. 0:) Obvykle se s nimi piplám mnohem víc. A u asi dvou příspěvků mám podezření, že bych je za normálních okolností nechala "vyhnívat" tak dlouho, až bych je nakonec neuveřejnila. [5]: Kloním se tvým ušlechtilým pohnutkám. Já to sobecky pojala jako výzvu ke své maličkosti, abych zjistila, jestli budu něčeho takového vůbec schopna. Za tuto možnost Maglaiz samozřejmě děkuji. (A doufám, že má v záloze další nápady jak nás "potrápit". )

    OdpovědětVymazat
  8. [3]: Tak tohle... mi nedošlo. Huh. 0:)

    OdpovědětVymazat
  9. [7]: Už mě něco malého napadlo, ale mám zase na to minimálně rok, abych to pořádně promyslela. Oslava sté Iluze byla brána nějak hopem a nepromýšlela jsem to úplně do detailů a to se i nakonec projevilo a nevyplatilo. Mea culpa, mea maxima culpa.

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Nevyplatilo? Náhodou, prošetřila jsi nejen naši schopnost pracovat pod tlakem, ale i naši férovost. A to se počítá.

    OdpovědětVymazat
  11. Rozhodla jsem se využít svého čerstvého přijetí a přidat se k této Iluzi :)

    OdpovědětVymazat
  12. http://svetsrdcemumelkyne.blog.cz/1311/ockonevím, zdali to za něco stojí. Básnit podle něčeho je pro mě novinka. Ale pokus je pokus.

    OdpovědětVymazat
  13. [12]: Axolotlíku, prosím, vlož odkaz do Sbírky Iluzí.

    OdpovědětVymazat
  14. [13]: děkuji, už jsem to našla, sice s pomocí, ale to neva xD. Teď jen zjistit, kam to ještě poslat, abych byla vystavená mezi účastníky. Jsem myslela, že už ten postup chápu xD

    OdpovědětVymazat
  15. [14]: Minimálně jednou za týden Sbírku Iluzí projdu a ukládám odkazy na členské Iluze do příslušných článků, jelikož Sbírka má omezenou kapacitu.

    OdpovědětVymazat