16. listopadu 2013

Iluze stá třetí

Odstřihnuti. S nadějí?



Dobrý den,
stalo se to, čeho jsem se obávala. Bála jsem se, že v pátek nám vypnou internet a nebudu moct uveřejnit Iluzi. "Kouzelná skříňka" u souseda udělala své. Vyhodila jim pojistky, sousedíčci nebyli doma a samozřejmě "vysílač" je na jejich střeše. Čili internet ani neškytnul.
Jsem smířena s tím, že tuto věc nemůžeme ovlivnit, jsem i smířena s tím, že technologie nemůže být dokonalá, když sám tvůrce je nedokonalý, ale co mi vadí je, když mi tahle blbina překříží plány, dokonce učební plány!

A jak jste se měli Vy? Já výborně.

Ovšem abych jen nenadávala, tato událost mi vnukla trochu jiný nápad na Iluzi, a proto je ten původní odložen na Iluzi stou čtvrtou. A co jsem tedy pro Vás připravila?

Autorka: Aurum-Femina

Už jste si někdy představili, jaké by to bylo být odříznutý od civilizace? Třeba i někde na druhém konci vesmíru. Co byste dělali? Co by Vám probíhalo hlavou? Co by Vám chybělo?

Autor: QAuZ

Myslím, že interpreta nemusím představovat. Tato "knihovna" skladatele a producenta Armena Hambara, který spolupracuje s mnohými filmovými studii (DreamWorks, New Line Cinema, Walt Disney Pictures, 20th Century Fox, Warner Bros. a další) je přece jenom stará známá v Iluzích.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Vinšuji Vám krásný víkend a nezapomeňte oslavit den studentů.

Snění zdar!
Vaše, dočasně odříznutá, tetka Maglaiz

6 komentářů:

  1. A já si říkala, kdepak je Maglaiz se svou páteční iluzí.
    Druhý obrázek se mi moc líbí a časem bych se na něj určitě chtěla zaměřit.
    Mimochodem, prošla jsem si všechny iluze první počínaje a poslední konče a označila jsem si všechny, na které bych ráda něco napsala. Je jich víc jak padesát.

    OdpovědětVymazat
  2. Future world music zbožňujem :)
    Táto pieseň je prvá kt. som FWM počula a dodala mi inšpiráciu k napísaniu prológu ku kapitolovke s ktorou sa už nejaký ten piatok mordujem
    Díki Maglaiz  
    Inak zaujímavá téma, už mi svrbia pršteky. Škoda, že je to rubrika len pre SNíLKOV :) Možno raz
    Hlavný je optimizmus,
    No dobre, tuším už spamujem

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Oprava: Túto pieseň som od nich počula prvý krát

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Milá DorkoJ., můžeš na tuto Iluzi napsat, avšak nebude oficiálně zveřejněna. Neměla bych to říkat, ale komentář s odkazem na Tvou Iluzi je tak snadné v administraci přehlédnout, že by i mohl zůstat nepovšimnut po delší čas a Snílci se k Iluzím často vracejí

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ešte ťa náhodou vezmem za slovo :)

    OdpovědětVymazat