27. února 2013

Photo - Sněhuláčí masakr

Zdravím Snílci,
minulý týden Photo nebylo, protože mi nikdo neposlal žádnou fotku a mě se už nechce ukazovat ty své, když ani fotit neumím. Už jsem vám chtěla opět připomínat, že Photo tvoříte vy, svými příspěvky, když mi v klubovém emailu přistál velmi zajímavý a hlavně originální počin - spojení Phota a Creatia, za nějž děkuji Vivienne. A tak vám ho hned přináším ukázat.
Pokud byste i vy našli odvahu přispět do Phota, tak neváhejte zaslat své dílko na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Photo a připojte nějaký název a popis fotografie (nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog).
Aktualizace 28. 2. 2013 - přidán rozhovor s autorkou fotografie.

Zdravím,
nevím zda-li to do tohoto projektu zcela patří, ale za zkoušku nic nedám.
Zasílám fotku spojenou s obrázkem sněhuláčího masakru, aneb jak se vize stala skutečností.


Vivienne

Ahoj, můžeš nám o sobě něco říct?
Ahoj, tak můžu to zkusit, ale neručím za výsledek. :-) Jsem studentka obchodní akademie v Plzni. Žiji na vesnici a miluji to. Nemám ráda přelidněné prostory.
Vlastně jsem člověk plný protikladů.
Ač se celkem dost věnuji psaní, můj psaný projev dosti pokulhává a to kvůli gramatickým chybám a překlepům, za které se velmi stydím. Můj boj s naším rodným jazykem je však stále v plném proudu.
No tak to by snad mohlo být vše.

Jaké jsou tvé zájmy?
Psaní, čtení (jsem knihomol), zvířata, hudba (převážně metalová), fotografování (i když jsem naprostý antitalent). Poslední dobou ráda vařím a peču, ale nerada uklízím a konzumuji, co jsem vytvořila.

Na tvém blogu jsou k vidění nejen povedené povídky, ale i zamyšlení a fotky, což mě přivádí k názoru, že jsi zajímavá osůbka s mnoha talenty. Mohla bys nám prozradit, kde bereš inspiraci?
Talenty?? Dobrý vtip. Spíš mi přijde, že se cpu do různých oborů, kterým nerozumím. Ale tak snažím se. Ale zpět k inspiraci. To je mrška mrštná. Občas přijde sama, jindy dopomůže bráška, který je studnice plná nápadů a vždy když je třeba mě nakopne. Pomáhá i obrázek (například z Imaginaria).

A otázka ohledně Phota, jak dlouho fotíš a čím? Nechtěla jsi být někdy slavná fotografka?
Netuším, jak dlouho fotím, ale cca 5 let. V dobách před tím jsem tu a tam fotila s fotoaparátem svých rodičů, který je film. Poté jsem fotila s bratrovým a dnes jsem už cca rok hrdým vlastníkem fotoaparátu Fujifilm Finepix AV 100. Vadí mi na něm akorát fakt, že za tmy nebo na hudebních akcích je téměř nepoužitelný.

Děkuji za tvůj čas i za rozhovor.
Není zač a měj se krásně.

Těším se na vaše fotografie a rozhovory s vámi.
Mějte se krásně,
Zdenina Vankov

Žádné komentáře:

Okomentovat