8. února 2013

Imaginarius - Iluze šedesátá šestá

Mama, I´m coming home...




Dobrý večer,
zkouškové dnes skončilo. Tedy aspoň pro Ostravskou. Což pro Vás, drazí Snílci, znamená, že Maglaiz je zpět v plné síle a hodlá se věnovat Imaginariu na plné obrátky. Soutěžní příspěvky pomalu přibývají. Z každé kategorie máme ke dnešnímu dni po jedné básni a jedné próze. Děláte mi radost, Snílci, a doufám, že další příspěvky na sebe nenechají dlouho čekat. Přece jen by bylo dobré i pro Vás, aby soutěž proběhla ještě tento rok. Proto připomínám informace o soutěži naleznete ZDE.

A my přistupme k dnešní Iluzi. Zamotá Vám hlavu?

Hudba pro dnešní Iluzi bude poněkud netradiční. Nu, jak se to vezme. Většinou tady míváme hudbu určenou pro filmy či PC hry, občas nějaký keltský/bretonský folk nebo rock a jeho odrůdy. Divili byste se však, jak krásná a inspirativní hudba, na vkus Snílka odrostlého dětským pyžamům, se může ukrývat v disneyovkách. Slyšte.


Měl i někdo jiný husí kůži, když si poslechl tuto píseň? Pro zvídavé: Nalezla jsem informaci, že ačkoliv je soundtrack k tomuto filmu výhradně americký výtvor, tuto skladbu nazpíval bulharský ženský sbor. Možná pro někoho nezajímavá informace.

Odkazy, řádně označené, na své Iluze vkládejte do:

Člověk ani nemrkne a už jsme na konci článku. Nezoufejte však, příští pátek se opět shledáme u kulatého stolu Imaginaria a věřím, že se i budeme moct potěšit Vaším výtvorem. Pište, vkládejte a posílejte.

Mějte se famfárově a sněte!
Vaše Maglaiz ;-)

1 komentář:

  1. Nevím, jestli mi husí kůže naskočila na holé paže vlivem deštivého počasí nebo mrazivosti skladby, přesto se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat