1. února 2013

Dvacátá druhá vzducholoď se Snílky


Máme tu již dvaadvacátou vzducholoď.
Proplouvá mezi oblaky a z deseti zájemců se v ní vezou čtyři noví Snílci. Přivítejte je mezi námi. Ještě jednou také připomínám tři aktuální soutěže! Najdete je v Imaginariu (pro pisálky), Creatiu (pro malíře) a Inventoru (pro všechny zručné a tvořivé Snílky).


Protože je pro mě snažší žít ve světě fantazie, než se plácat v realitě a řešit každodenní starosti a strasti. Protože hledám ideální a dokonalý svět. Protože jsem radši někdo jiný než ten, kdo doopravdy jsem.

Berenika:
V rubrice "Hlášky" mě jeden článek donutil trochu zvednout obočí, jak byl krátký, ale budiž. Horší už je rubrika "Osobnosti." Co to je? Vždyť tři čtvrtiny vypadají jako kopie Wikipedie! Musím ale pochválit rubriku "Pro pisálky," moc pěkné. Co s tebou? Chvíli jsem měla chuť říct, aby ses přihlásila znovu potom, co bude rubrika s osobnostmi pryč, ale kvůli čtyřem článkům je to snad zbytečné. Věřím, že jakmile se jednou objeví tvé jméno v Repetitiu, už tam ta ošklivá nesnílkovská věc nebude nebo bude v úplně jiném stavu. Za mě ANO.

2) červenovlasá - http://oh-woah.blog.cz/ - NE
Protože jsem snílek. Nedokážu se hloupých pár minut soustředit na něco hrozně důležitého, jelikož mám pořád hlavu někde vysoko v oblacích. Nevnímám lidi kolem sebe, jelikož se snažím pochytat svoje myšlenky. A žiji si ve svém malém světě.

Berenika:
Mám pocit, že se mi tenhle blog líbil, když jsem na něj kdysi narazila. Škoda, že když jsem se dostala k přijímání, ohlásil blog.cz, že neexisstuje.

3) Šeříková N. - http://serikova-vila.blog.cz - NE
Kdybych mohla napořád zůstat v říši fantazie, splnilo by se mi to největší přání. Když prší, nechávám déšť stékat po mé tváři jako slzy radosti, když se na lučních stéblech blýskají kapky ranní rosy - perly přírody, říkám si, kéž by jediný okamžik trval věčnost. Znám překrásný lék proti trápení. Stačí jenom zavřít oči a překouzlit ho na něco nádherného. Sním.. :)

Berenika:
Dozvěděla jsem se, že na blog dále psát nebudeš, což je opravdu škoda a zároveň důvod, proč musím říct NE.

Protože žiju ve světě svých myšlenek a snů... Ve dne i v noci..

Berenika:
A co je tohle? A tohle? A tohle? A (Jashine pomoc!) tohle nebo tohle? Lituji, za mě zatím NE.

5) Cärria - http://magic-mystic.blog.cz/ - ANO
Jsem už téměř 19 let naivní a zasněná holčička, která i když ví, že by se měla začít chovat jako dospělá, nebo alespoň z poloviny plnit své povinnosti, na to kašle. Fakt, že se na nic dlouho nedokážu soustředit, protože se ztratím ve svých myšlenkách a svých světech, ve kterých se ocitám v různých situacích, to jen dotvrzuje.

Berenika:
Pokud se nedívám na rané začátky blogu (narážím třeba na tento článek), tak vidím pěkný blog Snílka, kterého ráda uvítám mezi námi. Za mě bez výčitek ANO.

6) Rudolf z Falknova - http://rudolfzfalknova.blog.cz/ - NE
Bohužel nesním, tedy alespoň ne ve spánku. Závidím všem co mají můry. Sny se ke mě přichází ohřát při bdění vždy, když držím tužku...

Berenika:
Další spisovatel mezi námi? Zajímavý blog, zajímavé rubriky, ale obávám se, že budu muset odmítnout. Rubrika "videa" neodpovídá tomu, co by se zde mělo objevovat. Chápu, že občas člověk napíše krátký člověk, ale jedna věta s odkazem opravdu není to pravé a vzhledem k tomu, že jde o celou rubriku... Za vše mluví toto nebo toto. Je mi to líto i vzhledem k tomu, kolik jsem nalezla interesantních povídek a básní. NE.

7) NikaRoovy - http://nika-roov.blog.cz/ - ANO
Já ani nevím. Možná proto, že když se řekne "snílek" vybavím se sama sobě, protože já sním téměř pořád. Ať v noci nebo ve dne, ať za bdění nebo spánku.

Berenika:
Povídky, básně, rozhovory... Za mě bez problémů ANO.

8) Parala - http://parala.blog.cz/ - NE
Já jsem takový snílek! Skoro furt mi učitelky říkaj, že ať si sním někde jinde místo školy. I na dramaťáku mám skoro pořád role snílka, co říká samý blbosti. Např. Fialová kráva mléko dává. Někdy vidim i postavy kolem mě, co neexistují. Jinak se vždycky zasním a je těžký mě z toho dostat.

Berenika:
Na tvůj blog jsem narazila poprvé. První dojem byl velmi dobrý, ale co je proboha tohle? Copak do Klubu Snílků patří diplomky tvořené z obrázků, na jejichž autory jsi s uvedením zdroje zřejmě zapomněla. Celá rubrika "Soutěže" je "diplomky" a neozdrojovanými obrázky přeplněná. Zcela jistě jsi Snílek, ale s tímhle tě přijmout nemůžu.

9) moineau - http://moineaux.blog.cz/ - ANO
No, asi odpovím, jako všichni předešlí, prostě se považuji za Snílka. Ano, v životě je málo času na snění, ale když je šance, duchem jít pryč (ať už nudná hodina nebo cesta autobusem a zasněné pohledy z okna), tak ji určitě hned využiju. Mám ráda umění a nechávám v něm své snílkovství se vyjádřit, snad za mě blog a má tvorba řeknou více.

Berenika:
Poslední článek je sice zveřejněný těsně před začátkem prosince, ale takovou neaktivitou v pololetí trpí většina ze studentů, takže budu doufat, že brzy něco přidáš, protože nemít tě mezi námi by byla opravdu škoda.

10) Wolf_Ranger - Http://oldwolf.blog.cz - NE
Tak na tot bude těžké odpovědět.Nebo spíše se vyjádřit výte já,já opravdu snim až s emotivní hudbou třeba s něčim takovim http://www.youtube.com/watch?v=HlzQUF6VjAk&feature=player_embedded#! Ano je to hudba vašich stránek ale lepší hudbu na zasnění ste vybrat nemohli. Také je dobrá hudba na zasnění od nigtwish Medows of haven . U té sním skoro furt . Opravdu já když sním tak si s postavami i povídám jesli si najdete borůvku zvanou bezcitná tak vám to nejspíše potvrdí. Ale opravdu nejvíce sním s hudbou protože mám bohužel velice dobře vyvinutý hudební sluch. Mám dokonce vymyšlenou postavu kterou si představuji vždy když sem někde sám , normálně si sní povídám atd... Nevím jesli u mě na blogu toho o mém snění moc najdete zatim jen píší povídku ve které trochu pustim představivost z řemínku. Tak zatim SNÍLCI!

Berenika:
Co je tohle? A tohle je opravdu "krátké info." A tohle jsem snad raději neviděla. A tahle gramatika? Takhle se vyjadřuje Snílek? Je mi to líto, ale tohle nepůjde. Na to, jak krátkou dobu máš blog, je tam toho moc, co k nám nepatří.

To je pro dnešní přijímání vše, další vzducholoď připluje již brzy.
Přihlásit se do ní můžete ZDE.

5 komentářů:

  1. Všem přijatým gratulujem. Jen škoda, že některé nadějné už neexistují

    OdpovědětVymazat
  2. Všem přijatým gratuluji.
    Zrovna třeba první blog (Akiko) má uvedený špatný odkaz.
    A doufám, že u představení Wolf_Rangera špatně vidím. „nigtwish, medows of haven?“ Já nevim, ale když se mi nějaká písnička líbí, umím správně napsat interpreta a název. A víte s ý? Fakt? (aneb co mě nejvíce zaujalo). S jeho nepřijetím musím plně souhlasit, ten blog opravdu nepovažuji za snílkovský.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Souhlas, souhlas![3]: Nu, neopravuji to, co napíšou Snílci do přihlášky, pokud mě o to sami nepoprosí. Za odkazy se omlouvám, adresa je správně, jen po kliknutí se zobrazí již neexistující - hned zítra to opravím

    OdpovědětVymazat
  4. Jéj.. můj komentář z dřívější doby se asi utopil do spamu. Ale chtěla bych jenom říct, že jsem Šeříková, ta, co utekla do jiné říše. Hned po svém přesídlení do polární chaloupky jsem sem přilétla a poslala svou novou adresu, kdyby se na mě náhodou zahledělo souhvězdí štěstí.Mám si podat novou přihlášku? :)

    OdpovědětVymazat