1. listopadu 2012

Creatio - záložky

Zdravím,
dva týdny Creatio nebylo a nejspíš ani nikomu nechybělo, což je špatné, ale chápu vás, ne vždy máte náladu něco tvořit. Přesto by bylo milé, kdyby se snílci s výtvarným nadáním probudili k životu, nebo jste snad usnuli zimním spánkem?
Nechci vás nijak peskovat za to, že nic (až na několik výjimek) neposíláte, třeba je snílků-malířů málo, proto přemýšlím na Creatiem. Co s ním? Odstavit ho k ledu nebo ho nechat zemřít nechci, a tak uvažuji nad oživením. Co byste řekli na nějakou soutěž?
Pokud by měl někdo nějaký nápad, tak ať ho napíše pod článek do komentářů, ráda si o nich popovídám.
Jinak pokud máte nějaké výtvarné dílko, klidně i starší, a na technice nezáleží - tužka, tempery, klidně i na tabletu, hlavně když něco bude, tak mi ho zašlete na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio a připojte název a nějaký popis.


Pro dnešek jsem vybrala mé knižní záložky, které jsem si vyráběla a kreslila tužkou, jen omluvte kvalitu, je to foceno mobilem.


Zdenina

Těším se na vaše výtvarná dílka a doufám, že mi nějaké zašlete.

Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

7 komentářů:

  1. Já bohužel moc kreslit neumím. Kdysi jsem zkoušela podle obálky nakreslit indiána, ale bohužel se ztratil v nenávratnu. Z naší autorské "dvojice" Severa-Assagir je ta talentovanější Septima.

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Kecá! Nevěřte jí! Ne-věř-te jí!

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: Co se týče kresby, tak na sto procent.

    OdpovědětVymazat