31. října 2012

Photo - Že by kočka?

Zdravím Snílci,
Photo se opět probudilo k životu, proto oprašte své foťáky či fotografie a posílejte mi je na klubový email klub.snilku@email.cz a do předmětu napište Photo.
Ti z vás, co rádi kreslíte, tak mě znáte z Creatia, ale abych se neflákala, a aby se náš klub trochu rozjel, tak jsem se rozhodla oživit rubriku Photo. Snad budete přispívat svoje fotografické počiny stejně pilně, jako tomu bylo v minulosti. Každou středu se tady budeme setkávat s vaší tvorbou.
Domnívám se, že v našem klubu je těch, co fotí hodně, tak proč své skvosty neukázat i ostatním?
Je podzim, napadl první sníh a to je spousta příležitostí k pořízení zajímavých fotografií, tak se s nimi pochlubte, Snílci se na ně jistě rádi podívají.

Photo je skutečně určeno pro vás Snílci, kteří jste fotograficky založení a svůj foťák téměř neodkládáte z ruky. Co se týče počtu příspěvků, tak nikdo není nijak omezen, jen se dosytosti vyřáděte. Ani téma není zadáno, takže můžete posílat lidi, krajiny, zvířata, věci či umělecké fotografie. Dokonce nezáleží ani nijak zvlášť na kvalitě, takže pokud nemáte foťák, ale jen mobil, tak se nestyďte, protože záleží i na nápadu.
A kam mi máte své díla posílat? Přece na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Photo a připojte nějaký popis fotografie.

Jako první fotografii do znovu obživlého Photo jsem vybrala zvláštní fotku mého kocoura Whiteeho, který hledá pod postelí fretku Todda, aby se mohli jít nahánět po bytě. :-)

Zdenina

Těším se na vaše fotky...
Mějte se,
Zdenina Vankov.

1 komentář: