15. října 2012

Artium se vrací...

Zdravím všechny snílky i nesnílky, kteří sem zabloudili,

pokud tento blog sledujete pravidleně, tak víte o tom, že před prázdninama se znovu rozjela rubrika Artium. Bohužel došlo k nedorozumění a až později se zjistilo, že jsem nebyl snílkem, takže jsem se vzdal správcovství... O všem nyní jsem oficiálně snílkem a můžu pokračovat ve správcovství.

Na začátku bychom si měli připomenout co se v této rubrice bude dít. Dříve tato rubrika sloužila jen pro ukázku díla či upozornění na nějakou grafickou soutěž. Dle mě se v klubu nachází spousta talentů, kteří na sebe ještě neupozornili, jelikož neměli odvahu. Myslím, že bude daleko lepší když zde bude každých 14 dní vycházet článek s nějakým tématem či úkolem. Samozdřejmě bude i na dále možné poslat na klubový email klub.snilku@email.cz nějaké povedené dílo na které jste pyšní.

Jestli si pamatujete, tak na začátku léta jsem vyhlásil téma "ANIMACE". Na toto téma mi přišlo jenom jedno dílo - a to od Labandy. Moc jí děkuji, že alespoň ona se zúčastnila a teď samozdřejně animace zvěřejním, protože jsou nesmírně povedené.





Doufám, že na mail bude bloudit více a více děl a ne jenom od Labandy :)
__ __
Na konec ještě dodám, že do rubriky bude moc přidávat kdokoliv. Ještě nedavno jsem byl "nesnílkem" takže moc dobře vím, že to není příjemné když nemůžete poslat příspěvek na téma ve kterém vynikáte. O všem domluvíme se, že příspěvky na volné téma budou moc posílat jen snílci. Přece jenom blog je hlavně pro tvorbu od členů. Jinak na první zadání se můžete těšit v sobotu 20.10.2012 v 8:00.
Děkuji za pozornost

1 komentář: